به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمدی در حاشیه همایش تخصصی پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: کالاهایی که به عنوان قاچاق تحویل سازمان می شوند ما براساس قوانین مربوطه آن ها را بررسی و اگر کالا قابلیت مصرف داشته باشد و بتوانیم آن را به بازار ارائه کنیم در صورت اینکه به تولید کشور آسیبی نرساند، آن کالا را از طریق مزایده وارد بازار مصرف کرده و کسانی که علاقهمند هستند میتوانند این کالا را خریداری کنند.
وی افزود: بخشی از کالاها به دلیل عدم تایید و مغایرت با برخی مسائل از جمله موضوعات امنیتی وارد بازار نشده و بخشی دیگر نیز منهدم میشوند.
رییس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه 15 تا 20 درصد کالاهای اعلامی به ما در چرخه انهدام است و بقیه کالاها به لحاظ شرایط مصرف تعیین تکلیف میشوند، گفت: سازمان نیازمند ایجاد زیرساخت های جدید و توسعه زیرساخت های موجود است که با حمایت دولت بتواند در راستای وظایفی که به آن ها محول شده حرکت کند.
وی افزود: خوشبختانه اموالی که به سازمان اعلام میشوند در سریعترین زمان اقدامات لازم را انجام می دهیم تا مجوزهای قانونی را دریافت کنیم و به مزایده برسانیم که این پروسه یک ماه تا 45 روز به طول می انجامد، البته در بعضی موارد زمان بیشتری نیز صرف خواهد شد.
رییس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی همچنین در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: در حال حاضر حدود 50 تا 60 میلیارد تومان کالایی داریم که قابلیت تعیین تکلیف داشته که اگر از سوی مراجع قضایی تعیین تکلیف شود سازمان نسبت به فروش آنها از طریق مزایده اقدام میکند.
محمدی در رابطه با تعیین تکلیف سیگارهای قاچاق گفت: سازمان تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نداده البته قبلا این کار از طریق دخانیات انجام می شد و در حال حاضر نگهداری این گونه اقلام نیز توسط خود دخانیات و سازمان صنعت انجام میشود که البته قرار است این مسوولیت را در آینده سازمان بر عهده بگیرد.
وی همچنین در رابطه با قاچاق سوخت گفت: سوخت های قاچاقی به ما تحویل داده نمیشود.