خیانت و خودکشی از طبقه 30‌ام/ مرگ فجیع کودکان ‌بی گناه به خاطر هیچ!
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۰۹۸۰
زندگی به سبک غربی؛

خیانت و خودکشی از طبقه 30‌ام/ مرگ فجیع کودکان ‌بی گناه به خاطر هیچ!

به گزارش پلیس شیلی زن جوانی به دلیل خیانت همسرش اقدام به خودکشی خودش و کودکانش کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،،‌ "لوسیا برام پالیلا" 20 ساله به دلیل پی بردن به رابطه‌های پنهانی شوهرش خود و دو فرزندش را کشت.

 

بنابر این گزارش زن جوان با فهمیدن خیانت‌های پی در پی شوهرش به شدت خشمگین و افسرده شده بود و در اقدامی خودو فرزندش را از طبقه 30 ام ساختمانی در شیلی به پایین پرت کرد و کشت.

 

شوهر این زن جوان کارلس پنیتو 33 ساله تاکید که هیچ رابطه پنهانی با دیگران نداشته و خیانتی به همسرش نکرده و اقدام به خودکشی همسرش را احمقانه دانست و اضافه کرد تنها یک بار با یک زن غریبه صحبت کردند.

 

به گزارش پلیس این کشور پس از گفتگو با همسایگان این خانواده متوجه شدند که این زن و شوهر همیشه بر سر خیانت کردن مرد خانواده مشاجره داشته است.

 

شاهدان این حادثه دلخراش می‌گویند: مادر در مانده در حالی دو کودک خود را به سینه‌اش فشرده بود از بالکن به پایین پرید.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار