آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۹۳۴
پیام فرمانده کل سپاه به مناسبت شهادت سردار الله‌دادی:

سپاه تا آخر پای فروپاشی رژیم صهیونیستی می‌ایستد/ صهیونیست‌ها منتظر صاعقه‌های ویرانگر باشند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت سردار سرتیپ پاسدار محمد علی‌الله دادی تاکید کرد: سپاه همان طور که در صحنه‌ی جنگ های گذشته لبنان و فلسطین نشان داده است، تا آخر پای فروپاشی رژیم صهیونیستی خواهد ایستاد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سپاه نیوز؛ در پی شهادت سردار سرتیپ پاسدار محمد علی الله دادی در حمله بالگرد نظامی رژیم صهیونیستی به قنیطره سوریه، سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیامی صادر کرد:

 

متن کامل پیام سرلشکر جعفری بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا.»

 

مجاهدان خستگی ناپذیر جبهه عظیم انقلاب اسلامی:

 

سلام علیکم

 

شهادت ابناء امت اسلام در قنیطره، نقطه آغاز دیگری را بر فروپاشی قریب الوقوع نظام سیاسی ظالم، منحوس و تروریسم رژیم صهیونیستی ایجاد نمود. ترکیب شهدای این واقعه نشان داد انقلاب اسلامی مرزهای جغرافیایی را پشت سر گذاشته و جبهه‌ی متحد اسلامی شکل گرفته است مجاهدان این جبهه در حال امتداد دادن انقلاب به درون سرزمین‌های خود در چارچوب آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی عمل می‌کنند.

 

از این رو دشمنان کینه توز اسلام ناب محمدی(ص) گمان می‌کنند با مقابله‌ی حقیرانه خود و از سر ذلت و خواری در یک جا با اهانت به ساحت پاک پیامبر مکرم اسلام و مقدسات مسلمانان و جای دیگر با ترور مجاهدان عرصه پر نفوذ انقلاب اسلامی می‌توانند مانع تحقق وعده های الهی شوند. امروز همه جوانان، در جهان اسلام "جهاد مغنیه‌اند" و همه پاسداران انقلاب اسلامی "الله دادی". این شهادت ها ثابت کرد که ما نباید از جهاد فاصله بگیریم؛ صهیونیستها باید منتظر صاعقه‌های ویرانگر باشند آنها در گذشته ظهور خشم ما را دیده اند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همان طور که در صحنه‌ی جنگ‌های گذشته لبنان و فلسطین نشان داده است، تا آخر پای فروپاشی رژیم صهیونیستی خواهد ایستاد و با استمرار و عمق بخشی به حمایت های خود از مبارزین و مجاهدین مسلمان منطقه، تا حذف کامل این جرثومه فساد از جغرافیای سیاسی منطقه از پا نخواهد نشست. یقینا این خون‌های نا به حق ریخته برجستگان و برگزیدگان امت اسلامی، وعده‌ی حضرت امام خمینی(ره)را در آزادی قدس شریف، به موعود خود نزدیکتر می‌نماید.

 

این شهادت و فداکاری مجاهدان جبهه عظیم انقلاب اسلامی-که بر پیشانی آن نام سردار سرتیپ پاسدار محمد علی الله دادی ورزمندگان حزب الله لبنان می‌درخشد- نثار حضرت زهرای مرضیه صدیقه الکبری(س) باشد و امیدواریم خداوند متعال به برکت دعای مادرانه این کوثر ملکوتی، دل‌های بازماندگان ایشان را تسلی خاطر بخشد و به همرزمانشان پیروزی و عزت عطا فرماید. انشاءالله.

 

سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سید دیباجی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳
من جهاد مغنیه هستم . من الله دادی هستم. به امید آنروز که رهبر جانها فرمان دهد. آنروز روز نابودی کامل صهیونیست کودک کش خواهد بود. نصر من الله و فتح قریب .
1
0
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷
در آسمان باز باز است هنوز، در شهادت باز، باز است. شهادت یکی از ابناء امت اسلامی برگ تائیدی است بر فروپاشی این جرثومه فساد و این غده سرطانی.مرحبا سردارسرلشکرپاسدار جعفری فرمانده معزز کل سپاه با این پیام. انشالله به زودی زود شاهد ظهور آقا امام زمان عج الله باشیم و همه ما هم در رکاب آقا شاهد فروپاشی اسرائیل غاصب و صهیونیستی.انشالله
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹
دمت گرم سردار. الان عین سگ زخمی به ترس و لرز افتادن
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار