آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۱۲۰
با صدور پیامی؛

محسن رضایی شهادت «محمدعلی الله‌دادی» و«جهاد مغنیه» را تسلیت گفت

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی پیامی شهادت"محمدعلی الله‌دادی"،"جهاد مغنیه" و سایر رزمندگان حزب الله را به محضر مقام معظم رهبری، دبیر کل حزب الله لبنان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان حزب الله لبنان تسلیت گفت.

به گزارش حوزه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی پیامی شهادت محمدعلی الله‌دادی، جهاد مغنیه و تعدادی از رزمندگان حزب‌الله را طی حمله رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.

 

متن پیام رضایی به شرح زیر است:

 

بسم رب الشهداء والصدیقین

 

شهادت تعدادی از رزمندگان حزب‌الله در حمله رژیم صهیونیستی به قنیطره سوریه نشان داد که این رژیم اشغالگر برای تداوم حضور نامشروع خود از هیچ جنایتی ابا ندارد.

 

در این حمله ددمنشانه سردار شجاع سپاه اسلام "محمدعلی الله دادی" و جمعی از برادران حزب الله از جمله شهید "جهاد مغنیه" فرزند برومند چهره درخشان مقاومت شهید "عماد مغنیه" به فیض شهادت نایل آمدند.

 

جریان مقاومت بداند که جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار آنها خواهد بود و در دفاع از آنان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهدکرد و به فضل و عنایات الهی رزمندگان حزب الله و جریان مقاومت در منطقه پاسخ کوبنده ای به این اقدام ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان خواهد داد.

 

اینجانب شهادت این عزیزان را به محضر مبارک مقام معظم رهبری، دبیر کل محترم حزب الله لبنان و برادرانم در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان حزب الله لبنان تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای روح بلند این شهیدان علو درجات و برای عموم بازماندگان صبر، اجر و دوام توفیق طلب می کنم .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سمیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۸
مگه شما هم ناراحتی!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار