آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۳۴۰

مشارکت مالی بنیاد برکت در تاسیس یک واحد صنعتی در یکی از روستاهای قم

مشارکت مالی بنیاد برکت با کارآفرینان محلی در یکی از مناطق محروم استان قم، منجر به راه‌اندازی یک واحد صنعتی شد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این کارخانه که در یکی از دهستان‌های قمرود و قشلاق فعال شده است، ماشین آلات صنعتی و قطعات خودرو تولید می‌کند.

 

بنیاد برکت در این طرح صنعتی 30 میلیارد و 120 میلیون ریال سرمایه گذاری مالی کرده است تا به توانمندسازی اقتصادی این منطقه کمک کند.

 

راه اندازی این طرح اقتصادی برای 500 نفر ایجاد شغل پایدار کرده است که اقدامی مثبت برای کارآفرینی در این منطقه محسوب می‌شود.

 

بنیاد برکت تاکنون در 11 طرح اقتصادی و صنعتی در مناطق محروم قم سرمایه‌گذاری کرده است که هفت مورد از این طرح ها تاکنون به بهره برداری رسیده است.

 

انتظار می رود با اتمام تمامی این طرح های اقتصادی برای 7565 نفر در مناطق محروم این استان ایجاد شغل شود.

 

بنیاد برکت تلاش دارد با مشارکت در طرح های اقتصادی مناطق محروم، از کارآفرینان محلی حمایت کند و به توانمندسازی منطقه نیز کمک نماید.

 

بنیاد برکت تاکنون در 164 طرح اقتصادی در سطح کشور مشارکت مالی کرده است که قابلیت ایجاد شغل برای 125 هزار نفر را دارد.

 

این بنیاد تاکنون 22 هزار میلیارد ریال برای توانمند سازی اقتصادی مناطق محروم کشور اختصاص داده است.

 

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال 86 اقدام به تاسیس بنیاد برکت کرد که در هفت سال گذشته خدمات گسترده‌ای در مناطق محروم کشور داشته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار