کد خبر:۳۸۳۷۰۴

طرح پاکسازی به فرار ۵ متهم خطرناک پایان داد/ کشف ۳۵ دستگاه تجهیزات ماهواره‌ای

پلیس شهرستان مهریز استان یزد ضمن اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده، پنج متهم سابقه دار و تحت تعقیب را دستگیر کرد.

سرهنگ منوچهر نصیری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در تشریح جزییات این خبر گفت: با توجه به تدابیر فرمانده انتظامی استان در خصوص شناسایی و پاکسازی نقاط آلوده و محلات قدیمی از لوث مجرمان و تبهکاران، تیم‌های عملیاتی پلیس شهرستان مهریز تشکیل شد و پس از شناسایی مناطق آلوده هماهنگی لازم با مقامات قضائی به عمل آمد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان مهریز اظهار داشت :ماموران پلیس در یک عملیات منسجم و برنامه ریزی شده ضمن ورود به محل‌های مورد نظر، پنج تن از متهمان خطرناک تحت تقیب را دستگیر کردند.

 

سرهنگ نصیری با اشاره به کشف ۳۵ دستگاه تجهیزات ماهواره‌ای خاطر نشان کرد: ماموران در این طرح ضمن کشف یک دستگاه پراید سرقتی، یک دستگاه موتورسنگین ۲۵۰ سی سی را توقیف کردند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار