کد خبر:۳۸۴۲۴۷
لاریجانی در دیدار با نایب رئیس مجلس آلمان:

دموکراسی در کشور‌ها با حمایت از تروریست‌ها حاکم نمی‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، با بیان اینکه دموکراسی در کشور‌ها با حمایت از تروریست‌ها حاکم نمی‌شود، گفت: ‌ سیاست‌های قدرت جهانی در منطقه از جمله در سوریه دوگانه است.

به‌ گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خانم کلودیا روت نایب رئیس مجلس آلمان ظهر امروز یکشنبه با حضور در پارلمان، با دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

 

وی با تأکید بر اهمیت مراودات سیاسی، اقتصادی و پارلمانی میان دو کشور، گفت: رایزنی و مذاکرات مستمر پیرامون موضوعات مهم منطقه‌ای و بین المللی می‌تواند به توسعه و گسترش مناسبات فیمابین در عرصه‌های مختلف منجر گردد. وی در همین راستا بر اهمیت گسترش همکاری‌های پارلمانی تأکید کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از سیاست‌های دوگانه قدرت جهانی در منطقه از جمله در سوریه گفت: با حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی از تروریست‌ها نمی‌توان در کشوری دموکراسی حاکم کرد.

 

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش با محکوم کردن توهین به ادیان آسمانی تصریح کرد: توهین به ادیان و پیامبران الهی به بهانه آزادی بیان باعث تحریک احساسات و نفرت پراکنی می‌شود، از این‌رو آزادی فکر باید سبب تعالی و رشد انسان‌ها شود.

 

رئیس قوه مقننه، در پایان حل مشکلات محیط زیستی و ریزگرد‌ها را یک معضل مهم منطقه‌ای دانست و بر همکاری مشترک تمام کشور‌ها و متخصصین جهانی محیط زیست در حل آن تأکید کرد.

 

در ادامه خانم کلودیا روت نایب رئیس مجلس آلمان با تأکید بر لزوم فعال‌تر شدن مراودات مجالس دو کشور در موضوعات مهم فیمابین گفت: بسترهای فراوانی در زمینه‌های گوناگون سیاسی و اقتصادی و منطقه‌ای میان آلمان و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که می‌تواند به برقراری ثبات و آرامش و از بین بردن خشونت‌ها کمک نماید.

 

کلودیا روت همچنین بر پایان هر چه سریع‌تر جنگ و خونریزی در سوریه تأکید کرد و افزود: گفتگو و مذاکرات کشورهای قدرتمند منطقه به ویژه ایران می‌تواند به خاتمه هر چه سریع‌تر بحران سوریه منجر گردد.

 

وی در پایان بر علاقمندی کشور آلمان بر توسعه همکاری‌های مشترک در بخش زیست محیطی میان دو کشور تأکید کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار