آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۴۲۸۶
حبیب زاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

۲ ‌ماه کسر خدمت در ازای اجرای کامل ‌درس آمادگی دفاعی/ قانونی که روی زمین مانده است

جانشین سازمان بسیج دانش آموزی گفت: دانش آموزان با فرصتی که قانون گذار در اختیار آنان قرار داده است می توانند با حضور در این کلاس ها از ۲ماه کسر خدمت سربازی خود استفاده کنند اما با عدم اجرای کامل این مصوبه توسط وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان از این مزیت قانونی بی بهره می باشند.

قاسم حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر مکلف نمودن وزارت آموزش و پرورش در برگزاری کلاس درس آمادگی دفاعی گفت : قانون گذار جهت تعمیق دفاع همه جانبه از کشور و بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود این درس را تحت عنوان آمادگی دفاعی برای مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم پیش بینی نموده است.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


حبیب زاده ضمن تأکید بر علاقه وافر دانش آموزان به این درس افزود:کلاس درس آمادگی دفاعی فرصت مغتنمی است ، تا با مصون سازی  دانش آموزان کشور در مقابل هجمه نرم دشمن، آنها را جمهوری اسلامی بیمه گردد.

 


جانشین سازمان بسیج دانش آموزی تاکید نمود: دانش آموزان با فرصتی که قانون گذار در اختیار آنان قرار داده است می توانند با حضور در این کلاس ها از 2ماه کسر خدمت سربازی خود استفاده نمایند اما با عدم اجرای کامل این مصوبه توسط وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان از این مزیت قانونی بی بهره می باشند.

 


حبیب زاده خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و آیین نامه اجرایی آن در هیئت دولت درس آمادگی دفاعی می باید در مقطع متوسطه اول هفته ای دو ساعت نظری و در مقطع متوسطه دوم هفته ای سه ساعت نظری برگزار گردد که در حال حاضر این کلاس ها به هفته ای یک ساعت تقلیل پیدا کرده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار