کد خبر:۳۸۳۷۶۸
وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

تأسیس پست الکترونیک دانش آموزی/ هوشمندسازی هوشمندانه مدارس با استفاده از فناوری اطلاعات

وزیر آموزش و پرورش گفت: تأسیس پست الکترونیک دانش آموزی و هوشمندسازی هوشمندانه مدارس با استفاده از فناوری اطلاعات دو اقدام مهمی است که در تلاشیم آن را محقق کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی«خبرگزاری دانشجو»، علی اصغرفانی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم امضای تفاهم نامه توسعه همکاری های مشترک بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت آموزش و پرورش و آئین افتتاح مرکز داده جدید وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین نهاد فرهنگ ساز در کشور کارکردهای ویژه ای دارد و آموزش و پرورش در واقع تربیت نیروی انسانی آینده هر کشور را برعهده دارد و زیرساخت تامین نیروی انسانی هر کشور در آموزش و پرورش تامین می شود.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین سازمان و نهاد دولتی به این مرکز داده به شدت احتیاج داشت که خوشبختانه امروز می تواند 32 اداره کل و همچنین دانشگاه فرهنگیان و صد پردیس این دانشگاه را تحت پوشش خود قرار دهد.

 

وی افزود: ارتباط آموزش و پرورش با وزارت ارتباطات در دو حوزه اساسی و مهم قرار می گیرد از جمله حوزه مدیریتی به ویژه به دلیل گسترده بودن آن چرا که ما 105 هزار مدرسه در 702 منطقه آموزشی با 600 هزار کلاس درس داریم و این مجموعه وسیع باید از سیستم های اطلاعات کافی برخوردار باشد چرا که ما در حوزه مدیریت آموزش و پرورش به انسجام اطلاعات نیاز جدی داریم.

 

فانی در ادامه بیان داشت: همچنین یکی دیگر از حوزه های مهمی که در ارتباط با وزارت ارتباطات وجود دارد حوزه دانش آموزی است که ما بتوانیم در مدارس هم از IT و هم از ICT برای کسب مهارت های لازم و استفاده از آموزش های دیجیتال بهره ببریم و نیز توسط آنها برای آموزش از راه دور نیز گام های خوبی برداریم.

 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در این زمینه وزارت آموزش و پرورش از سال 67 گام های خوبی را برداشته و همواره با وزارت ارتباطات همکاری های مطلوبی را داشته و از جمله کارهای مورد هدف هر دو وزارتخانه می توانیم به تأسیس پست الکترونیک دانش آموزی و هوشمندسازی هوشمندانه مدارس اشاره کنیم.

 

وی ادامه داد: همچنین تقویت آموزش های الکترونیک و استفاده ازIT و ICT در آموزش های از راه دور، تقویت شبکه رشد آموزش و پرورش و تقویت پرتال مدارس و استفاده محیطی از این فناوری در آموزش دانش آموزان و همچنین معلمان از دیگر اهداف ماست چرا که در حال حاضر ما یک میلیون معلم در 105 هزار مدرسه داریم که امکان آموزش به سبک سنتی برای آنان غیرممکن است و در این حوزه از این ابزار می توانیم بهره ببریم.

 

فانی اظهار داشت: همچنین دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشگاهی که تربیت نیروی آموزش  و پرورش کشور را برعهده دارد می تواند از امکانات آن بهره ببرد.

 

وی خاطرنشان کرد: پیوست فرهنگی نیز یکی دیگر از موضوعات مهمی است که ما می توانیم با استفاده از شبکه ملی در شبکه رشد آموزش و پرورش به دانش آموزان ابعاد فرهنگی را نیز بدهیم و گام های خوبی در راستای تقویت فرهنگی، دینی و ایرانی کشورمان برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رازلحق عطايي
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۹
ممنون از سايتتون
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار