در پی عملیات قهرمانانه حزبالله در «مزارع شبعا» صورت گرفت؛
کد خبر:۳۸۵۵۱۵
سرلشکر جعفری:
حمله حزبالله به اسرائیل پاسخ حداقلی بود/ امیدواریم اسرائیل دیگر از این غلطها نکند/ پاسخ جمهوری اسلامی و حزبالله یکی است
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه حمله حزبالله به اسرائیل پاسخ حداقلی بود، گفت: پاسخ جمهوری اسلامی و حزبالله یکی است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برنامه «جهاد ادامه دارد» در جمع خبرنگاران گفت: پاسخ حزبالله به اسرائیل پاسخ حداقلی بود که به اسرائیلیها داده شد و امیدواریم این پاسخ درس عبرتی شود که دیگر این غلطها را نکنند.
وی با بیان اینکه وحشت آنان از مقاومت موجب چنین عملیاتی شده است، خاطرنشان کرد: آنان از مقاومت وحشت دارند که اینگونه تحرکات فرماندهان مؤثر حزبالله را تعقیب میکنند اما آنان حماقت کردند و میدانستند که چنین اقدامی چنین پاسخی را دارد ولی به هر حال از توانمندی مقاومت وحشت دارند که دست به چنین عملیاتی زدند.
سردار جعفری با بیان اینکه پاسخ جمهوری اسلامی و حزبالله یکی است خاطرنشان کرد: ما با حزبالله یکی هستیم هرجا خون شهیدانمان در جبهه با هم ریخته شود پاسخ ما یکی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
آمین