آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۳۲۰
کولیوند در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

انتخاب کارگروه بررسی طرح استانی شدن انتخابات در کمیسیون شورا‌ها

عضو هیأت رئیسه کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس گفت: هفته آینده کارگروه بررسی طرح استانی شدن انتخابات در کمیسیون انتخاب خواهد شد تا مواد این طرح را با اصلاحات در کمیسیون تصویب و گزارش را جهت تصویب نهایی در صحن علنی ارائه دهند.

محمد جواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با آخرین جزییات بررسی طرح استانی شدن انتخابات مجلس در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی، گفت: کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس در کمیسیون به تصویب رسید.


وی در ادامه با بیان این مطلب که تغیراتی در مواد طرح باید از سوی اعضا صورت گیرد، افزود: طرح استانی شدن انتخابات مجلس باید به گونه‌ای تصویب شود که با قوانین فرا دستی مغایرت نداشته باشد و نمایندگان در بررسی این طرح توجه کنند که اگر قوانینی در مجمع تشخیص مصلحت و دیگر نهاد‌ها و سازمان‌ها فرا دست طرح وجود دارد مواد طرح با آن قوانین مغایرت نداشته باشد.

 

نماینده مردم کرج در مجلس بیان کرد: هفته آینده کارگروه بررسی این طرح در کمیسیون انتخاب خواهد شد تا مواد این طرح را با اصلاحات در کمیسیون تصویب و گزارش را جهت تصویب نهایی در صحن علنی ارائه دهند.


وی در ادامه با بیان این مطلب که طرح استانی شدن انتخابات مجلس نقاط قوتی ضعفی دارد، اظهار داشت: اگر در بررسی طرح در فضایی قرار بگیریم که مخالفت‌هایی از سوی نمایندگان و شورای نگهبان به کمیسیون ارجاع شود قطعا اعضای کمیسیون که عضو کارگروه هستند باید موارد اختلافی را جهت رفع ابهام برطرف کنند.

 

نائب رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس گفت: با توجه به اینکه وسعت و تعداد برخی شهرستان‌ها همچون سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی بسیار زیاد است لذا در مواد این طرح تصریح شده است که در این استان‌ها بصورت شهرستانی انتخابات برگزار شود.

 

کولیوند در ادامه اظهار داشت: نمایندگان مجلس باید در طرح های ارائه کرده خود اصل ۱۷۵ را مدنظر قرار دهند و در نتیجه با توجه به افزایش هزینه انتخابات استانی در برخی استان های کشور، باید هزینه ها را در طرح ارائه داده کاهش داد.


نماینده مردم کرج در خانه ملت با بیان این مطلب که نمایندگان در این طرح به دنبال این هستند تا سطح نمایندگی را بالا برند، اذعان داشت: امروز مردم قانون گذاری را با اجرا اشتباه گرفته‌اند زیراکه یک نماینده مجلس باید از شهرستان‌های استان خود اطلاعاتی داشته باشد اما لزومی ندارد تا در سیستم‌های دولتی ورود پیدا کند.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسوین شورا‌ها و امور داخل مجلس گفت: اگر بر اساس اصل قانون اساسی نماینده را برای قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون انتخاب می‌کنیم، نمایندگان باید وظیفه خود را در راستای قانون گذاری و نظارت بر اجرای صحیح اجرا کنند.


وی در ادامه به ملاک نمایندگان در ۹ دوره مجلس اشاره کرد و گفت: متاسفانه در این ۹ دوره نمایندگان در سیستم‌های شهرداری، شورای شهر، دستگاه‌ها، خصوصی حضور دارند و با این طرح می‌خواهند اقدامی را انجام دهند تا به وظیفه نمایندگی و شورای شهر و دستگاههای خدمات رسان رسیدگی کنند.

 

کولیوند در ادامه بیان داشت: نمایندگان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان اجرایی هستند و هرچه این ارتباط قوی‌تر و محکمتر عمل کند قطعا خروجی‌ها نیز محکم و دقیق خواهد بود.

 

نائب رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس در خاتمه با بیان این مطلب که طرح استانی شدن انتخابان مجلس به مجلس آینده خواهد رسید، بیان داشت: اگر این طرح در مجلس تصویب شود افزایش نسبیت نماینده به تعداد نمایندگان حاضر منتفی خواهد شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار