کد خبر:۳۸۷۴۸۶
رحیم‌پور ازغدی در جمع زوجین دانشجو:

بعضی اختلافات بین زن و شوهر احمقانه است/ خانواده اسلامی بر اساس مودت است نه رقابت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بعضی اختلافات بین زن و شوهر احمقانه است، گفت: باوجودی که قشر تحصیل‌کرده ما بیشتر شده اما بعضی حماقت‌ها را در بین زوجین دانشجو می‌بینیم؛ تحمل و مدارا یک فن بزرگ برای حفظ زندگی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن رحیم‌پور ازغدی پیش از ظهر امروز در هجدهمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» در بین زوجین دانشجو در مشهد، با طرح این سؤال که نگاه زن و شوهر باید به هم چگونه باشد، گفت: یکی از مشکلاتی که در خانواده‌ها به وجود می‌آید و سال‌ به‌ سال هم بیشتر می‌شود کم‌تحملی و درست صحبت نکردن زوجین با یکدیگر است.

 

وی با بیان اینکه بعضی اختلافات بین زن و شوهر احمقانه است، افزود: باوجودی که قشر تحصیل‌کرده ما بیشتر شده اما بعضی حماقت‌ها را در بین زوجین دانشجو می‌بینیم؛ تحمل و مدارا یک فن بزرگ برای حفظ زندگی است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از بزرگ‌ترین عبادات را تحمل زن و شوهر نسبت به یکدیگر دانست و افزود: اگر کسی فکر می‌کند با ازدواج مشکلش حل می‌شود در اشتباه است انسان ازدواج می‌کند که در کنار لذت، معاشقه و برکات مادی و معنوی بتواند مشکلات خود و همسرش را حل کند.

 

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه در قرآن آمده است که زن به مرد آرامش می‌دهد بیان داشت: همچنین قرآن متذکر می‌شود مردان تکیه‌گاه زنان هستند و به مرد می‌گوید که تو بدون داشتن زن آرامش نداری.

 

این کارشناس فرهنگی پایه خانواده را بر اساس عشق و مودت دانست و افزود: مسئله اصلی در زندگی مانند یک رانندگی مشترک است.

 

وی با اشاره به روایات اسلامی مبنی بر تحمل زن و یا شوهر بداخلاق از سوی همسرانشان خاطرنشان کرد: شما که اخلاق خوب همسرتان را دوست دارید باید اخلاق بد وی را نیز تحمل کنید، چراکه خداوند وعده بهشت را به زنان و مردانی داده است که اخلاق بد همسرانشان را تحمل می‌کنند.

 

رحیم‌پور ازغدی خطاب به زوجین توصیه کرد: براثر کوچک‌ترین مسائل تنش ایجاد نکنید؛ چراکه در روایات آمده زن ‌و شوهری که بیشتر می‌بخشند بهشتی هستند، اگر بنا را بر تحمل و مدارا در زندگی گذاشتید؛ در مشکلات هم لذت می‌برید؛ اما اگر بنا خودمحوری بود در خوشی‌ها زجر می‌کشید.

 

حقوق زن نسبت به شوهر

 

وی بیان داشت: زن و مرد نسبت به هم حقوقی دارند که اگر این دو به حقوق هم تجاوز کنند طبق روایات اسلامی به حقوق الهی تجاوز کرده‌اند.

 

وی افزود: در رأس حق‌الناس، حق زن و شوهر بر یکدیگر است؛ چون هر حق‌الناسی حق‌الله است و اگر زن و شهر یکدیگر را تحقیر کنند، یک معصیت شرعی مرتکب شده‌اند.

 

این عضو شورای انقلاب فرهنگی در ادامه خاطرنشان کرد: اسلام می‌گوید به حقوق یکدیگر به‌عنوان حق‌الله نگاه کنید، امام سجاد (ع) می‌فرماید حق همسر شاخه‌ای از حق خدا است و تفاوت حقوق بشر اسلامی و غربی در این است که حقوق بشر غربی سکولار و حقوق بشر اسلامی، الهی است.

 

وی ادامه داد: در آیه 19 سوره نسا آمده است که مردان در همه موارد زندگی با همسرشان باادب باشند و خوش‌رفتاری کنند، در این آیه به معروف اشاره‌شده که معروف در لغت به معنای این است که هر کاری که خدمتی به مردم باشد معروف است؛ معروف شامل تمام کارهای خیر دنیا است.

 

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه معروف از حق و عدل بالاتر است، تأکید کرد: اگر اخلاق اسلامی را در خانه رعایت کنیم محال است در محیط خانه دعوا و جنجال شود.

 

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: اسلام به مردان توصیه کرد بیش از حق همسرانتان به آنها رفتار کنید یعنی خشونت و سختگیری به همسر ممنوع است.

 

وی افزود: در روایات اسلامی داریم مردی که لقمه را در دهان زنش بگذارد پاداش وی همانند مجاهدین در راه خداست.

 

خانواده اسلامی بر اساس مودت است نه رقابت

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: در روایتی از امام رضا داریم اگر می‌خواهید بدانید مرد کدام خانواده دین‌دار است، ببینید همسرش چقدر از او راضی است، مردانی که نسبت به خانواده خود لطیف‌ترند مؤمن‌تر هستند.

 

وی ادامه داد: در روایات به آراستگی زن و مرد توصیه‌شده است و به مردان می‌گویند همان‌گونه که انتظار دارید خانمتان برایتان جذاب و آرایش‌کرده باشد شما هم این‌گونه باشید.

 

رحیم‌پور ازغدی بیان داشت: حجاب زن در خارج خانه باعث می‌شود که جنسیت زن در عرصه عمومی برای مردان دیگر مطرح نشود و اگر مرد برای زنش، خودش را آراسته نکند به زنش کمک کرده است که خودش را در بیرون خانه ارضا کند و در واقع این مرد در گناه زن شریک است.

 

وی با تأکید بر اینکه زن و مرد باید به‌طور 100 در صد از لحاظ جنسی در اتاق‌خواب خود ارضا شوند، گفت: یعنی بعد از بیرون آمدن از اتاق‌خواب نباید نیاز جنسی در آنان وجود داشته باشد.

 

این فعال فرهنگی تصریح کرد: در حدیثی از پیامبر (ص) آمده که ایشان فرموده‌اند فرق مؤمن با منافق چیست؟ مؤمن با میل زن غذا می‌خورد و منافق کسی است که زن را وادار می‌کند به میل او غذا بخورد.

 

رحیم‌پور ازغدی گفت: مرد مؤمن نباید سلیقه زنش را در زندگی زیر پا بگذارد و یا به وی، سلیقه خود را تحمیل کند.

 

وی ادامه داد: امام حسین (ع) موهایشان را با روغن گل بنفشه چرب می‌کردند و مهریه همسرشان را همان اول زندگی به او می‌داد.

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در آیه شش سوره طلاق آمده است زن و شوهر در امور زندگی مشترک باهم مشورت کنند، گفت: حتی در مورد اینکه کی می‌خواهید بچه را از شیر بردارید با هم مشورت کنید.

 

وی با بیان اینکه حرف نهایی یا نظر نهایی در خانواده متعلق به مرد است، چون اقتصاد خانواده را مرد تأمین می‌کند، تصریح کرد: زورگویی در خانواده شرایط زندگی را بدتر می‌کند و نظرخواهی از دیگران یک مهارت است و مرد باید در امور زندگی با همسرش مشورت کند.

 

حقوق شوهر نسبت به همسرش

 

وی در ادامه گفت: اسلام با خطاب قراردادن زنان در باب حقوق مردان متذکر می‌شود که حق شوهر شاخه‌ای از حق‌الله است، اگر زنی به شوهرش ظلم کند حق‌الله را ادا نکرده است و کسی که به شوهرش نگوید تو نداری، بهشتی است، اگر کسی جهان‌بینی الهی دارد بداند متدین بودن با حرم رفتن ترجمه نمی‌شود.

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: زنی که پشت سر شوهرش در فامیل و دوستانش حرف می‌زند و عیوب او را می‌گوید خیلی نامرد است؛ نباید اسرار داخل خانه را به دیگران بگویید، زن باید مدافع حقوق شوهرش باشد و اجازه ندهد در حضور او به شوهرش توهین شود.

 

وی افزود: جهاد مقدس زن تنظیم درست رابطه با شوهرش است، زن ساحلی است که موج طوفانی مرد در آن آرام می‌گیرد و زن باید قلب شوهر را نگه دارد؛ چراکه با زور و قانون نمی‌شود قلب شوهر را نگاه داشت، خطرناک‌ترین چیز در زندگی بدحرف زدن با مرد است، زن با نحوه مدیریت درست سکوت و سخن قوی‌ترین اهرم قدرت را در برابر شوهر دارد، در هم کوبیدن اقتدار مرد به ضرر زن است، امام صادق می‌فرماید زن خوشبخت کسی است که حرمت شوهرش را حفظ کند و بداند هیچ‌چیز با شوهرش برابری نمی‌کند.

 

رحیم‌پور ازغدی در پایان با اشاره به مسئله اقتصاد خانواده زن را در تعیین الگوی مصرف درست در خانواده بسیار مؤثر دانست و بیان داشت: در اقتصاد خانه نباید ریخت‌وپاش اضافی و یا گدابازی داشته باشیم و مرد نیز نباید لقمه زن و بچه خود را از دهان زن و بچه دیگری گرفته باشد، باید به سبک زندگی اسلامی در همه ابعاد زندگی توجه کنیم.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
س.م.ن.
Germany
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۵
این کلمات و جملات را باید با طلا نوشت. آقای رحیم پور، خداوند به شما جزای خیر بدهد، ان شاء الله.
6
0
رضا هستم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
با سلام.حقی که کلید تمام مشکلات جامعه را گفتی.همان که امام خمینی(ره) فرمود:
بسازید....بسازید....بسازید
اگر زن و شوهر با هم بسازند.نه از دزدی خبری هست.نه از رشوه.نه از فساد.نه از کم فروشی.نه از حرص و طمع.وقتی بسازیم مرد مجبور نیست به هر دری بزند که پول جمع کند.بسازید بسازید بسازید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار