به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حزب اسلامی کار به مناسبت یومالله ۲۲بهمن با صدور بیانیه از احاد ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲بهمن دعوت کرد.
متن کامل این بیانیه بدین شرح است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرا رسید. ۲۲ بهمن۱۳۵۷ سرآغازفصل نوینی درحیات ملت مسلمان و آزاده ایران است. ملتی که بدون توجه به تنوع مذاهب، عقیده،نژاد، فرهنگ و سلیقه به صورت یکپارچه و منسجم با اعتقاد و اعتماد راسخ به رهبری معمار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) و آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی، رژیم ستمشاهی را از بن بر کندند تا نظامی مبتنی بر اسلام و متکی به آرای عمومی را جانشین آن نمایند. این همه درحالی به وقوع پیوست که شعار» استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» در سر فصل شعارهای آن روزهای انقلاب بود. شعاری که برای تحقق آن صدها هزار انسان از مرد و زن جان و مال خود را در طبق اخلاص گذاشته و شهید، جانباز و ایثارگر شدهاند. چه بسا اگر برخورد گروههای افراطی، منافقین و خشونت طلبان از یک سو و دشمنان خارجی از سوی دیگر نبود؛ امروز انقلاب اسلامی ایران به عنوان الگو و سرلوحه برای یک حکومت مردمی با اقتصادی پیشرفته و سرزمینی آباد به جهان معرفی و ارایه میشد. لیکن با تمام و فراز و فرودهایی که انقلاب طی این ۳۶ سال طی کرده؛ همواره توجه به انگیزهها وشعارها و آرمانهای انقلاب مدنظر بوده است. خودباوری و تکیه بر تواناییهای ملی و نفی سلطه خارجی از اساسیترین آرمانهای انقلابیون راستین بود. آنان میکوشیدند تا در راستای حفظ منافع ملی و تمامیت ارضی کشور در روند استقلال سیاسی و اقتصادی به همزیستی مسالمتآمیز با جهان روی آورند. اما در طول این سالهای سپری شده از عمر انقلاب چه بساگاه و بیگاه بدون توجه به منافع ملی و هویت ایرانی ـ اسلامی آرمانها و شعارهای انقلاب کمرنگ شده است. گاهی با دشمن تراشی و هدر دادن منابع ملی و ظرفیتهای اقتصادی نهتنها در راستای اصول انقلاب اسلامی گام برداشته نشد؛ بلکه کشور و ملت رشید ایران را در معرض خطرات کوچک و بزرگ قرارداد. با روی کار آمدن دولت یازدهم، سیاست تنشزدایی و ایجاد روابط عاقلانه براساس منافع ملی دردستورکار قرار گرفت؛ هرچند که برخی منتقدین ناآگاه و منفعت طلب داخلی و برخی معاندین کوشیدند تا با بهانهگیریهای بیجا و رادیکالیزه کردن مسائل هستهای بهگونهای غیر واقعی ائتلافی جهانی را علیه کشورمان سازمان دهند؛ اما نظام دیپلماسی کشور تاکنون کوشیده است تا خشونتطلبان را پای میز مذاکره بنشاند. این درحالی است که بهرغم همه تهدیدها و کاستیهای موجود، هیچ کس نمیتواند منکر رشد علمی و افزایش نقش منطقهای و بینالمللی ایران اسلامی شده و تواناییهای این ملت را نادیده بگیرد و انکار کند. دستیابی به دانش روز در بسیاری از زمینهها از نمونههای بارز رشد علمی کشور است. این مهم هم، حاصل تلاش انقلابیون و دین باورانی است که شکوه و عظمت ملت ایران و انقلاب را سرلوحه تلاش خود قرار دادهاند.
بهرغم رشد و توسعه علمی، اما کاستیها همچنان وجود دارد و ضمیر دلسوزان و معتقدان به نظام جمهوری اسلامی ایران را آزار میدهد. وجود منابع سرشار خدادادی، ظرفیت عظیم نیروی انسانی کارآمد و تحصیلکرده و توان مدیریتی اندوخته شده، همگی نویدبخش ایام خوش برای ایران باید باشند؛ اما متاسفانه این روزها اقتصاد زمینگیر شده وتولید ناتوان از رقابت است، جمعیت انبوه بیکاران در صف مطالبات بحق قراردارند، هدر رفت منابع سرشار ارزی تحرک چرخ اقتصاد کشور را به کندی واداشته است. در همین حال جامعه کار و تولید بهرغم این کاستیها و مشکلات میکوشد تا اقتصاد را رونق بخشد. اگرچه این تلاش درخور تقدیر است اما بدون شک روند اصلاح امور و رسیدن به مدینه فاضله و کشوری پویا، آباد و پیشرفته جز با اصلاح ساختار اقتصادی آن هم براساس مزیتها و تخصصهای ملی و دستیابی به اقتصاد قابل رقابت با سایر اقتصادهای ملی وجهانی امکانپذیر نخواهد بود. وضعیت اقتصادی کشور، وضعیت زندگی کارگران و کارمندان، وضعیت کارفرمایان و تولیدکنندگان در شرایطی روبه بهبودی خواهد نهاد که اقتصاد ملی، توان رقابت با اقتصاد وطنی و رقابت با اقتصاد بین المللی را داشته باشد. بنابراین تلاش در جهت ترویج روحیه کار و تولید و اتخاذ سیاستهای تشویقی برای کوشندگان صحنههای سخت میتواند تحقق بخش مطالبات وآرمانهای به حق نسل اول، دوم، سوم و چهارم انقلاب باشد. از سوی دیگر بهبود شرایط اقتصادی و تسلط اقتصاد رقابتی و مزیتی بر اقتصاد حمایتی کشور را از اقتصادی شکننده و زیانده به اقتصادی مستحکم و مقاوم در مقابل سیاستهای اقتصادی معارض با خود قرار خواهد داد.
در این میان میبایست دولتمردان و قوای سهگانه کشور به نکات ذیل توجه جدی داشته باشند.
۱ـ سیاستهای سادهلوحانه و عوام فریبانه که تنها مورد استقبال سادهاندیشان قرار میگیرد و منافع استراتژیک جامعه -که از ضروریات حیات هر نظام سیاسی، اجتماعی واقتصادی است- را به خطر میاندازد به شدت باید پرهیز شود. باید قوای سهگانه به منافع بلند مدت و استراتژیک ملی بیندیشند که این خود موجب کاستن از حجم ارتش ذخیره کار و افزایش میزان شاغلین و در نهایت تضمین حیات نظام و کشور است.
۲ـ توجه تام و تمام به نارساییها و ناهنجاریهای کشور، موضوعاتی مانند اعتیاد، طلاق، سرقت و بیسوادی و امثال اینها میبایست در دستور کار قوای سهگانه قرار گیرد. این نارساییها هرکدام به تنهایی میتواند چهره هر نظام مردمی را مخدوش کند؛ لذا توجه به رفع آنها که زدودنشان از جمله شعارها و آرمانهای اصیل انقلاب بوده و از پایههای رشد مادی و معنوی هر جامعه ایی است از ضروریات حیاتی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
۳ـ کاهش بروکراسیهای غیر ضروری که در این شرایط خود به عاملی برای کاهش سرمایهگذاری و رشد اقتصادی تبدیل شده است از یک سو و نیز زدودن فساد از چهره نظام اداری و اقتصادی کشور باید در صدر اقدامات قوای سهگانه قرار گیرد. نهادها و سازمانهای رسیدگیکننده به موضوع فساد ابتدا از پیکره و چهره سازمانهای مربوط به خود باید امر مبارزه با فساد را آغاز کنند و سپس ریشههای فساد را در تمامی ارکان نظام اداری و اقتصادی کشور از بن بر کنند.
در پایان حزب اسلامی کار در کنار سایر تشکلها و احزاب سیاسی و انجمنها و تشکلهای مردمنهاد همه مردم ایران را به حضور گسترده در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن دعوت میکند. پاسداشت این روز و یادآوری شعارها و مطالبات و آرمانها میتواند چراغ فروزان برای راهی روشن و پرفروغ کشور باشد. وعده ما ۲۲ بهمن در سراسر ایران.»