آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۱۹۵
آیت الله جوادی آملی:

مردم ستون خیمه سیاست هستند همانطور که نماز، ستون دین

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه ستون خیمه دین، نماز است و ستون خیمه سیاست، مردم هستند، گفت: خیمه یک ستون بزرگ دارد که آن را حفظ می‌کند و باقی ستون‌ها در کنار آن قرار دارند و مردم یک جامعه نیز به مثابه ستون خیمه سیاست هستند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حضرت آیت الله جوادی آملی ظهر امروز (پنج شنبه) در درس اخلاق خود در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تقدیر از مردم ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: امیدوارم خداوند این حضور باشکوه را بپذیرد و این نظام را محافظت بفرماید.

 

وی با بیان اینکه ستون خیمه دین، نماز است و ستون خیمه سیاست، مردم هست گفت: خیمه یک ستون بزرگ دارد که آن را حفظ می‌کند و باقی ستون‌ها در کنار آن قرار دارند و همانطور که نماز ستون دین است، مردم یک جامعه نیز به مثابه ستون خیمه سیاست هستند.

 

این مرجع تقلید با اشاره به توصیه‌های امام علی(ع) به مالک اشتر بیان کرد: ای مالک ما انقلاب نکردیم تا به مقامی برسیم بلکه ما انقلاب کردیم که دین را آزاد کنیم.

 

وی تصریح کرد: کسانی که قبل از انقلاب در این کشور زندگی می‌کردند کاملاً احساس می‌کردند که اسلام در دست بیگانگان است و تلاش و کوشش امام(ره) و شهدا این بود که دین را از دست آن‌ها آزاد کنند.

 

حضرت آیت الله جوادی آملی مطرح کرد: در قرآن همواره سخن از اقامه نماز است و هیچ‌گاه نمی‌گوید که نماز بخوانید بلکه می‌گوید نماز را اقامه کنید این نشان می‌دهد که «نماز» ستون دین است و باید آن را اقامه کرد.

 

وی با بیان اینکه حکومت را تنها با مردم می‌توان سرپا نگه داشت ادامه داد: اقامه امت نیز به عدل و داد و رعایت حق مردم و رفع نیاز آن‌ها است.

 

استاد برجسته اخلاق با بیان اینکه هیچ‌چیزی در دنیا نعمت مستقلی نیست و هر چه به ما می‌رسد آزمون الهی است گفت: ما نباید سرگرم نعمت شده و از «منعم» غافل شویم و باید خدا را همواره شکر گوییم.

 

ایشان بیان کرد: اگر حادثه تلخی نصیب ما شود آن را خدا برای آزمایش ما فرستاده است همان طور که خداوند در قرآن می‌فرماید "ما شما را گاهی به ثروت و گاهی به فقر می‌آزماییم".

 

حضرت آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: اگر موحدانه فکر کنیم و نعمت‌ها را امتحان الهی در نظر بگیریم بهره بسیاری خواهیم برد و اگر غافل شویم و فکر کنیم که این نعمت از خودمان است دستمان خالی خواهد بود.

 

ایشان افزود: اگر ملتی هویت خود را شناخت غیرتمند می‌شود و اگر هویتش را گم کرد معنی ندارد که غیرت داشته باشد، تا خود را نشناسد بیگانه را تشخیص نخواهد داد.

 

معظم له گفت: امام علی(ع) می‌فرمایند" اگر کسی رابطه خود را با خدا درست کند رابطه او با مردم نیز درست می‌شود"، خدا بر دل‌های مردم مسلط است مردم «سپاه خداوند» هستند.

 

وی با بیان اینکه ما انسان‌ها همیشه به واعظ نیاز داریم تصریح کرد: مهم‌ترین واعظ، واعظ درونی ما است و هر آنچه از دل برخیزد بر درون اثر می‌گذارد.

 

حضرت آیت الله جوادی آملی بیان کرد: اگر بخواهیم موفق شویم باید هر چیزی را آینه خداوند قرار دهیم و اگر نعمت است از خدا ببینیم و اگر نقمت است آن را نیز باید از خدا بدانیم و بر آن صبر کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه امام علی(ع) فرمودند" ملت به عنوان ستون حکومت نباید آسیب ببیند" گفت: اگر دولت مصر این مسئله را به خوبی درک کرده بود با یک کودتا آسیب نمی‌دید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسین اله داغی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
خدا حفظشان کند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار