به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علی اکبر سیاری با اشاره به نزدیکی فصل بهار و ایام تعطیلات نوروزی و رونق فعالیت مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی در اماکن اقامتی و تفریحی بر ضرورت افزایش و تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی هدفمند بر این مراکز و اماکن تاکید کرد و گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی سال 94 به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، تامین و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه، رتبه بندی رستورانها و اعطای سیب سلامت از طریق سامانه جامع بازرسی، رعایت بهداشت آب و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا، از اول اسفند ماه سال جاری تا 15 فروردین سال 94 در سراسر کشور اجرا می شود.
معاون بهداشت همچنین، از نظارت بر مراکز و اماکن بین راهی به صورت حداقل هر 15 روز یک بار و جمعاً سه بار در طول اجرای برنامه خبر داد و گفت: نتایج بازرسی از گروه رستورانها در سامانه جامع بازرسی، به منظور اجرای رتبه بندی و اعطای سیب سلامت از سوی بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ثبت می شود.