به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری شب گذشته در دیدار با همسر و مادر شهیدان عنایتی گفت: حمله جنگنده عراقی به هواپیمای مسافربری ایران که طی آن آقای عنایتی نیز به شهادت رسیدند، نشانه سبوعیت عراقیها بود در حالی که خلبانان ما اگر قرار بود پلی را منهدم کنند و در آن هنگام خودرویی از روی آن پل عبور میکرد، همه خطرها را به جان خریده و در فرصتی دیگر هدف خود را مورد حمله قرار میدادند تا باعث کشته شدن افراد غیرنظامی بیگناه نشوند.
روحانی افزود: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس اینگونه عمل میکردند و جنگ ما با عفلقیها ، جنگ «اخلاق و ضد اخلاق»، «حق و باطل» و «اسلام و نفاق» بود. در بین عفلقیها افرادی بودند که بسیار سبوعیت داشتند و رفتار آنها شبیه برخی از همین تروریستهایی است که امروز شاهد رفتارهای سبوعانه آنها هستیم.
رییس جمهوری با یادآوری خاطرهای از حضور خود در یکی از قرارگاههای دوران دفاع مقدس در هنگام شنیدن خبر مورد هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری کشورمان توسط جنگنده عراقی، اظهار داشت: خبر هدف قرار گرفتن آن هواپیما و شهادت افرادی مثل شهید شاهچراغی، شهید رزاقی، شهید موسوی دامغانی، شهید محلاتی و تعداد دیگری از دوستان، علما و مسئولان، بسیار برای ما دردناک و گواه دیگری از سبوعیت دشمن بود.
روحانی در ادامه تصریح کرد: این برای ما افتخار بزرگی است که ملت ایران در دوران دفاع مقدس در برابر دشمن سر فرود نیاورد و عقب ننشست و با ایستادگی خود اجازه نداد که کشور تسلیم دشمن شود و جوانان ، نیروهای مسلح و بسیج ما کار عظیم و بزرگی انجام دادند.
رییس جمهوری ادامه داد: شما خانوادههای شهدا جزو پرافتخارترین خانوادههای ایرانی هستید که در دنیا و آخرت اجر عظیمی دارید.
روحانی از خداوند خواست تا به دولت و ملت ایران توفیق ادامه راه شهدا را عنایت کند و خطاب به فرزندان شهید عنایتی گفت: خدمت شما به مادرتان علاوه بر ارزشمندی که خدمت فرزندان به پدر و مادر دارد، اجری مضاعف دارد چرا که این مادر همسر و دو پسر خود را تقدیم اسلام کرده است و از خدا برای رهبر معظم انقلاب و شما خانواده شهدا و همه ملت ایران سلامتی و توفیق آرزو میکنم.
همسر شهید حجت الاسلام و المسلمین عنایتی نیز ضمن تشکر از حضور دکتر روحانی در منزل ایشان برای توفیق دولت در ادامه دادن راه شهیدان دعا کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین عنایتی که به عنوان مسئول عقیدتی سیاسی وقت در راهآهن فعالیت داشت، اول اسفند سال ۶۴ همراه شهید محلاتی و جمع دیگری از مقامات و مسئولین کشور به شهادت رسید.
حمید عنایتی نیز در ۱۸ سالگی و در جریان عملیات والفجر مقدماتی در ۲۴ فروردین سال ۶۲ به فیض عظیم شهادت نائل آمد. احمد عنایتی نیز که در کسوت طلبگی بود، در سن ۱۸ سالگی در تاریخ ۲۴ دیماه سال ۶۵ در عملیات کربلای ۵ به فیض شهادت رسید.
افتخار جانبازی بالاترین نعمت خداوند است/ اهدای لوح تقدیر به خانواده جانباز احمدی
رییس جمهوری همچنین عصر چهارشنبه به دیدار جانباز روشندل ۷۰ درصد حسن احمدی رفت و از ایثارگریهای این جانباز سرافراز ۸ سال دفاع مقدس تجلیل و قدردانی کرد.