آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۸۳۶
آقامحمدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

وزارت خارجه منظور از عبارت «تفاهم سیاسی» را روشن کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مقامات وزارت امور خارجه باید منظور خود از بیان «تفاهم سیاسی» بجای «توافق» را برای نمایندگان و ملت ایران ترسیم و برای مردم روشن کنند.

ابراهیم آقا‌محمدی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در واکنش به تأکید افخم سخنگوی وزارت خارجه در خصوص «تفاهم سیاسی» بجای «توافق» در مذاکرات، گفت: افخم در بکار گرفتن کلمه «تفاهم» بجای «توافق» با کلمات بازی کرده است و استفاده از این چنین کلماتی غرب را جری می‌کند تا ایران را در رسیدن به یک توافق جامع معطل نگاه دارد.

 

وی افزود: استفاده از کلمه تعبیر «تفاهم» به جای «توافق» در مذاکرات با هدف خارج کردن مذاکرات از مجاری نظارت قانونی بیان می‌شود.

 

نماینده مردم لرستان در خانه ملت با تأکید بر این مطلب که در توافق ژنو نیز از کلماتی که تفاسیر مختلف داشت همچون بهره گرفتن از اقدام مشترک به جای توافق استفاده شد، اظهار داشت: ما در مذاکرات به دنبال توافق هستیم و توافقی را هم می‌خواهیم انجام دهیم باید روشن و منطبق با سخنان مقام معظم رهبری باشد و خارج از چارچوب تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری هیچ توافق دیگری را قبول نداریم.


آقامحمدی گفت: وزارت خارجه با بیان کلماتی همچون «تفاهم سیاسی» بجای «توافق» دارند با کلمات بازی می‌کند و بهتر است بجای بازی کردن با کلمات به دنبال راه چاره‌ای برای رسیدن به توافق خوب باشند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خطاب به مقامات وزارت امور خارجه گفت: مقامات وزارت امور خارجه باید منظور خود از بیان «تفاهم سیاسی» بجای «توافق» را برای نمایندگان و ملت ایران ترسیم و برای مردم روشن کنند که منظورشان از «تفاهم سیاسی» در مذاکرات چیست.


وی در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری افزود: مذاکرات باید در یک مرحله صورت گیرد و تحریم‌ها نیز همزمان با توافق در یک مرحله برداشته و بعد از اتمام مذاکرات پرونده هسته‌ای ایران از سازمان ملل به شورای آژانس بازگشت داده شود.


عضو کمیسیون امنیت داخلی و سیاست خارجی مجلس با بیان این مطلب که ملت ایران ذره‌ای از حقوق هسته‌ای خود عقب نشینی نمی کنند تأکید کرد و گفت: ملت ایران هیچ معنایی را بجز معنای واقعی توافق در مذاکرات قبول نخواهند کرد و زیر بار زروگویی‌های غرب نخواهند رفت.


وی در خاتمه بیان کرد: نمایندگان مجلس با هیچ توافق غیر خوبی موافقت نخواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار