کد خبر:۳۹۰۸۷۶
آیت الله جوادی آملی:

ایران نماد اسلام رحمانی و اعتدال است

یکی از مراجع عظام تقلید با اشاره به اینکه ایران نماد اسلام رحمانی و اعتدال است بیان کرد: دولت از همه ظرفیت‌ها برای رونق در تولید استفاده کند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی پنج‌شنبه شب در دیدار نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به تلاش دنیای غرب و استکبار برای ارائه چهره خشن از اسلام، ملت و نظام جمهوری اسلامی در 35 سال گذشته گفت: ملت ایران در تمام مراحل پس از انقلاب، چهره‌ای معتدل، عقلانی و عزتمند از خود ارائه داده است به طوری که امروز دنیا این ملت را با خصوصیات فوق می‌شناسد.

 

وی ادامه داد: غرب اگر منصفانه نگاه کند، خواهد دید با تمام عناد و دشمنی که نسبت به اسلام به خرج داده و در ماجرای سلمان رشدی و انتشار کاریکاتورهای توهین امیز اخیر و تقویت گروه‌های تکفیری مشاهده شد، ملت ایران نماد اسلام رحمانی و اعتدال است.


آیت الله جوادی آملی از دولت خواست تا از همه ظرفیت‌ها برای رونق در تولید استفاده کند و تصریح کرد: کشوری که سرشار از منابع مختلف است باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه اقتصادی بهره مند شود.


وی با تقدیر از عزم دولت برای مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: این مبارزه باید با شدت بیشتری دنبال شود تا نظام اقتصادی کشور اصلاح شود.


آیت الله جوادی آملی ضمن ابلاغ سلام به روحانی، سفر رئیس جمهور موجب آبادانی بیش از پیش این استان دانست.

 

محمد نهاوندیان نیز در این دیدار ضمن تشریح عملکرد دولت یازدهم گفت: امروز با تلاش‌های انجام شده، آرامش بر اقتصاد کشور حاکم شده است و امیدواریم با استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های کشور و آماده سازی شرایط برای جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی، فضای کسب و کار تولید و اشتغال رونق یابد.


وی با ابلاغ سلام روحانی، به سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهوری به استان قم اشاره کرد و گفت: این سفر موجب تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی این استان خواهد شد و در عین حال امیدواریم با این سفر ارتباط دولت با نهاد مرجعیت، روحانیت و حوزه‌های علمیه، بیش از گذشته تقویت و مستحکم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار