آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۵۴۴
فیاضی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد

جزئیات سفر لاریجانی به محمودآباد و تنکابن

نماینده مردم محمودآباد گفت: با حضور لاریجانی به محمود آباد نشستی را برگزار و نسبت به توسعه منطقه غرب مازندران با رئیس مجلس بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

عبدالحمید فیاضی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، سخنرانی در یادواره سرداران و شهدای محمود آباد را علت حضور لاریجانی در اواخر هفته به این شهر دانست و گفت: با حضور لاریجانی به محمود آباد نشستی را برگزار و نسبت به توسعه منطقه غرب مازندران با رئیس مجلس بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

 

وی به تأسیس نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی غرب در شهرستان محمود آباد اشاره و بیان داشت: مقدمات تأسیس این نیروگاه فراهم شده است و با تأسیس این نیروگاه برق بخش اعظم استان مازندران تامین خواهد شد و امیدواریم با حضور رئیس مجلس در تأسیس این نیروگاه تسری حاصل شود.

 

نماینده مردم محمودآباد در ادامه با بیان این مطلب که فرودگاه محمودآباد قبل از انقلاب ایجاد شده و سال‌ها از آن استفاده‌ای غیر از برنامه‌های آموزشی نشده است، تصریح کرد: قرار است با حضور لاریجانی به محمود آباد گزارشی از این فرودگاه ارائه کرده و از رئیس مجلس درخواست کنیم تا این فرودگاه به فرودگاه دو منظوره عمومی و نظامی تبدیل شود زیرا که مردم و کارشناسان معتقدند این فرودگاه در موقعیت بسیار مناسب جغرافیایی در استان مازندران قرار دارد و می‌تواند به قطب هوایی کشور تبدیل شود.

 

وی در خاتمه گفت: مازندران فرودگاه دارد ولی به دلیل اینکه ساری به عنوان مرکز استان فاصله‌ای دور دارد و محمودآباد در وسط استان مازندران و نزدیک به دریا قرار دارد می‌تواند موقعیت مناسب برای گردشگری و دسترسی مسافران به شهرستان‌های استان به شمار آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار