آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۸۲۲
با افت ۹ دلاری؛

قیمت جهانی طلا به زیر ۱۲۰۰ دلار کاهش یافت

رفع ظاهری بحران بدهی یونان برای ۴ ماه و غیبت چین در بازارهای جهانی به علت تعطیلات، قیمت طلا را در بازارهای جهانی ۸.۶۸ دلار کاهش داد و هر اونس طلا ۱۱۹۳.۲۶ دلار معامله شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، با توجه به کاهش جذابیت طلا برای سرمایه‌گذاران پس از توافق بر سر بدهی یونان و همچنین به دنبال غیبت چین به عنوان مصرف‌کننده عمده طلا در جهان، این فلز گرانبها در معاملات امروز بازارهای جهانی اطراف قیمت کلیدی ۱۲۰۰ دلار، کمترین قیمت در ۷ هفته گذشته، در حال نوسان است.

 

هر اونس طلا با کاهش ۸.۶۸ دلاری ۱۱۹۳.۲۶ دلار فروخته شد. طلا روز جمعه تا ۱۱۹۷.۹۵ دلار پایین آمده بود. همچنین طلا چهارمین هفته متوالی کاهشی خود را در روز جمعه به ثبت رساند.

 

وزرای دارایی منطقه یورو به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، کمک مالی یونان را برای مدت ۴ ماه دیگر تمدید کردند. این توافق سبب شد تا خطر قریب‌الوقوع بی‌پولی یونان در ماه آینده و احتمال خروج این کشور از منطقه یورو برطرف شود.

 

جیمز استیل تحلیلگر بانک اچ‌اس‌بی‌سی در این‌باره گفت، با توجه به غیبت موقتی چین و پیشرفت ظاهری در مورد کمک مالی یونان، به نظر می‌رسد که مقاومت برای طلا و همچنین نقره کاهش یافته است.

 

وی افزود، اتفاق مهم برای قیمت طلا می‌تواند جلسه استماع جانت یلن رئیس بانک مرکزی آمریکا در برابر کمیته بانکداری سنا در ۲۴ فوریه و انتشار آمار مربوط به فروش مسکن و شاخص اعتماد مصرفی در آمریکا باشد.

 

گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری طلا در جهان اعلام کرد که ذخایر آن در روز جمعه ۰.۲۳ درصد افزایش یافته و به ۷۷۱.۲۵ تن رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار