کد خبر:۳۹۲۲۶۴
وزیر جهاد کشاورزی:

مشکل جدی کشاورزی بهره‌وری از جمله بهره‌وری در آب است

وزیر جهاد کشاورزی در روز مهندسی گفت: مشکل جدی کشاورزی بهره‌وری از جمله بهره‌وری پائین در آب است.

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"،‌ محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی امروز در همایش روز مهندسی گفت: سازمان نظام مهندسی در قانون ادغام جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی راه‌اندازی و تشکیل شد.

 

وی افزود: این سازمان امروز بیش از 200 هزار نفر مهندس عضو دارد و خدمات زیادی را در گوشه و کنار کشور در ارتباط با بخش کشاورزی و اقتصادی کشور انجام می‌دهد.

 

حجتی بیان داشت: این کارها در زمینه‌های فنی، مهندسی، خدمات و مدیریت داده می‌شود، اما مشکلی که در این میان وجود دارد، آن است که دو سوم اعضای این سازمان امروز جویای کار هستند.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلاتی که در جهت اجرایی کردن برخی مقررات وجود دارد، اظهارداشت: یکی از مشکلات ما بحث مالکیت، مدیریت و فناوری است.

 

وی افزود: در بخش کشاورزی مالکیت قابل گسترش نیست، به خصوص در بحث آب و خاک مالکیت را چندان نمی‌توان جابجا کرد.

 

حجتی افزود: عمده مالکان ما کسانی هستند که از دانش روز کمتر از آنچه لازم است، بهره‌مند هستند و ما باید شیوه‌ای پیدا کنیم که مالکیت آنها در جای خود بماند، اما بتوانیم در انتقال فناوری به مزارع کمک کنیم.

 

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشکل جدی ما بهره‌وری از جمله بهره‌وری در آب است، تصریح کرد: مالک و صاحب آب و خاک خود کشاورزان هستند، ولی بهره‌وری در این زمینه حرف اول را می‌زند.

 

وی افزود: باید راهی پیدا کنیم که با مهارت، دانش و ابزارمان در این عرصه حضور یابیم.

 

حجتی بیان داشت: برای افزایش بهره‌وری سیستم‌های نوین آبیاری و توسعه کشت گلخانه‌ای (در مرحله اول برای سبزی صیفی) از جمله اقداماتی است که آنها را دنبال می‌کنیم.

 

در پایان این مراسم از تعدادی از برگزیدگان مهندسان برگزیده بخش کشاورزی سال 93 تقدیر و تجلیل به عمل آمد، همچنین از مجموعه کتابهای ایران گپ (مجموعه کتابهای استاندارد بخش کشاورزی که با همکاری سازمان استاندارد و سازمان نظام مهندسی کشاورزی تهیه و تدوین شده است) رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار