کد خبر:۳۹۲۴۰۳

مصرف حتي يكبار آمفتامين‌ها اعتيادآور است

مدیرکل آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی كشور گفت: دولت در مبارزه با مواد مخدر وظايف سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي، هدايت، هماهنگي و نظارت را به عهده دارد، اما در اجرا به تنهايي قادر به انجام اين وظايف در امر مقابله با اعتياد نيست و بايد از مشاركت فكري و عملي مردم در قالب تشكل‌هاي سازمان‌يافته استفاده كرد.
مصرف حتي يكبار آمفتامين‌ها  اعتيادآور است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فرهاد اقطار بيان كرد: اعتياد از مسايل روز و اجتماعي مهمي است كه بسياري از افراد در جامعه با آن درگير هستند و بايد در مقابله با آن مشاركت مردمي افزايش يابد.

 

وي تاكيد كرد: بايد كار را به مردم واگذار كنيم و آنان نيز با اطلاع‌رساني از سوي كارشناسان، تحليلگران، ستاد مبارزه با مواد مخدر و ساير نهادهاي مربوطه و از طريق رسانه‌ها كسب آگاهي كرده و خودشان بخواهند كه در اين زمينه داوطلبانه مشاركت كنند.

 

مديركل آسيب‌هاي اجتماعي سازمان بهزيستي كشور تصريح كرد: آحاد جامعه مي‌بايست در قالب سازمان‌هاي مردمي، تشكل‌ها و انجمن‌ها در امر مقابله با اعتياد و اجتماعي كردن اين مبارزه مشاركت كنند.

 

اقطار ادامه داد: بايد تجربيات و برنامه‌هاي پيشگيري براي واگذار كردن بحث مقابله با اعتياد به مردم منتقل شود و دولت نيز در اين زمينه حمايت‌هاي معنوي كند.

 

وي با اشاره به اينكه سازمان‌هاي مردمي مهم‌ترين عنصر در مبارزه با مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها محسوب مي‌شوند، گفت: در اين راه نبايد از مشاركت خيران و نيكوكاران غافل شد، آنان مي‌توانند با سرمايه‌گذاري در امر آموزش، پيشگيري و درمان اعتياد بسيار كمك‌كننده باشند.

 

مديركل آسيب‌هاي اجتماعي سازمان بهزيستي كشور گفت: حتي يك بار تجربه مصرف مواد مخدر و تركيبات ناشي از آمفتامين‌ها تا هفت تا هشت سال در بدن باقي مي‌ماند و اعتيادآور  است. لذا بايد آگاهي‌ها درست به مردم ارائه شود.

 

اقطار، مردم را به‌عنوان سرمایه اصلی توسعه كشور دانست و تاكيد كرد: اعتیاد به مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها سلامت بخشی از سرمایه انسانی کشور را از بین می‌برد و به‌عنوان مانع توسعه به شمار می‌رود، ضروری است برای رفع آن مردم را در قالب سازمان‌هاي مردمي و انجمن‌ها به مقابله با اعتياد فرا بخوانيم.

 

اقطار در پايان اظهار اميدواري كرد: با گسترش و توسعه مشارکت مردم برنامه‌ها و فعالیت‌های مبارزه با مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها هر چه زودتر تحقق يابد تا شاهد افزايش آسيب‌هاي اجتماعي ناشي از اعتياد كه فساد و طلاق مهمترين آنها بشمار مي‌روند، نباشيم و قشر نوجوان و جوان كشور به عنوان سرمايه‌هاي اصلي توسعه از معضل خانماسوز مواد مخدر در امان بمانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار