آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۹۲۸
با موافقت نمایندگان صورت گرفت

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان جهت ساماندهی رودخانه‌ها

نمایندگان مردم در مجلس با اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان جهت ساماندهی رودخانه‌ها موافقت کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان در نشست علنی امروز (شنبه ۹ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۱۳۹۴، با الحاقی یک بند به تبصره ۳ این لایحه موافقت کردند که در طی آن ۱۸۰ میلیارد تومان به ساماندهی رودخانه‌ها اختصاص یافت.

 

براساس بند الحاقی یک مبلغ یکهزار و هشتصد میلیارد (۱. ۸۰۰. ۰۰۰. ۰۰۰. ۰۰۰) ریال از محل ردیف ۱۳۹ – ۵۳۰۰۰۰ متناسب با وصولی جهت تکمیل طرحهای حفاظت و ساماندهی رودخانه‌ها، آزادسازی و پرداخت خسارت به تصرفات و اعیانی‌های مزاحم و یا اراضی موردنیاز وزارت نیرو جهت اصلاح مسیر رودخانه‌های‌‌ همان شهر در اختیار این وزارتخانه قرار می‌گیرد.

 

آیین‌نامه اجرائی این بند توسط وزارت نیرو تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

 

لازم به ذکر است در جریان بررسی بند ر تبصره ۳ لایحه بودجه ۹۴ کل کشور در طی اخطار اصل ۵۳ یکی از نمایندگان این بند با ۱۲۷رأی موافق، ۱۴ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴نماینده حاضر حذف شد.

 

گفتنی است در جریان بررسی بند ر تبصره ۳ لایحه مذکور محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس گفت: اولویت‌ها و طرح‌های این بدهی مشخص نیست و دولت در سال ۹۴ از بابت این بند ۷ هزار میلیارد تومان بدهکار می‌شود که محل تأمین آن مشخص نیست همچنین رقم این تعهدات در بودجه و سقف آن وجود ندارد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار