آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۰۹۹
حکیمی‌پور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

برگزاری انتخابات کنگره «حزب اراده ملت» با نظارت نهادهای قانونی و هئیت رئیسه

دبیرکل حزب اراده ملت ایران گفت: انتخابات کنگره با نظارت نهادهای قانونی و هئیت رئیسه حزب برگزار شد و اگر آقایان مدرکی دال بر انجام تخلف دارند بهتر است از طریق کمیسیون ماده ۱۰ احزاب آن را پیگیری کنند و حزب را تخریب نکنند.

احمد حکیمی‌پور در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» درباره اظهارات برخی از اعضای سابق حزب اراده ملت مبنی بر اینکه در انتخابات شورای مرکزی حزب که ۱ اسفندماه سال جاری برگزار شد، تقلب صورت گرفته است، اظهار داشت: انتخابات کنگره با نظارت نهادهای قانونی و هئیت رئیسه حزب برگزار شد و اگر آقایان مدرکی دال بر انجام تخلف دارند بهتر است از طریق کمیسیون ماده ده احزاب آن را پیگیری کنند و حزب را تخریب نکنند.

 

دبیرکل حزب اراده ملت ایران با بیان اینکه اسماعیل مختاری پیش از برگزاری کنگره سمت سخنگویی حزب را بر عهده داشت که نتوانست به عنوان عضو شورای مرکزی میزان آرای لازم را کسب کند بلکه به عنوان یکی از اعضای علی‌البدل انتخاب شد، ادامه داد: برخی از افرادی که اینگونه مسائل را عنوان کرده‌اند نتوانستند در انتخابات شورای مرکزی رای بیاوردند و به جای تخریب حزب و عنوان اینگونه مسائل بهتر است که به عملکرد خود رجوع کنند و ببینند چه شده که دیگر اعضای حزب به آنان رای نداده‌اند.

 

وی تصریح کرد: برخی دوستان در رقابت داخلی رای نیاوردند و حتما قرار نیست که وارد شورای مرکزی شوند بلکه در این‌باره اعضای حزب تصمیم گرفتند و بنده نیز در کنگره به عنوان یکی از اعضا حاضر بودم و در برگزاری انتخابات نقشی نداشتم.

 

حکیمی‌پور عنوان کردن اینگونه مسائل درون حزبی را در رسانه‌ها نوعی بداخلاقی تشکیلاتی عنوان و تاکید کرد: آئین‌نامه تشکیلاتی در این‌باره قوانینی دارد و ما حتما در حزب این بداخلاقی‌ها را بررسی خواهیم کرد چرا که به نظرم این‌ مسئله به نوعی رفتاری غیر تشکیلاتی است و اگر فردی مدرکی دارد بهتر بود که از طریق مراجع قانونی آن را پیگری می کرد نه اینکه جنگ رسانه‌‌ای به قصد تخریب حزب راه بیندازند.

 

دبیرکل حزب اراده ملت ادامه داد: در کنگره سال ۹۱ ما ۲۲۰ نفر شرکت کننده داشتیم در کنگره امسال نیز حدود ۶۴۰ نفر حق رای داشتند که ۴۰۰ نفر برگه رای گرفتند و ۳۷۷ نفر هم رای دادند و همه آرا با حضور اعضلا شمارش شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: افرادی که وارد کارهای تشکیلاتی و گروهی می‌شوند باید بتوانند تصمیم جمعی را بپذیرند  و اگر این افراد واقعا حزب را دوست دارند و مسائل شخصی هم در کار نیست در صورت وجود هرگونه اعتراضی باید به مرجع قانونی مراجعه می کردند نه اینکه حزب را تخریب کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علي شفائي
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴
جناب آقاي حكيمي پور ، كل ظرفيت سالن محل برگزاري كنگره 404 نفر در طبقه پائين و بالا هست. براي حضور در اين كنگره يك هزار نفر غير عضو دعوت شده بودند و لااقل 40 تا 45 درصد حاضرين را ميهمانان تشكيل مي دادند و بعد از اتمام سخنراني ها، ميهمانان بيروني رفتند. با شروع بخش دوم همه آنهايي كه بعنوان ميهمان شهرستاني حزب و هوادار و ناظر و اعضاي داراي حق رأي همه در سالن پائين كه كلاً ظرفيت آن 278 صندلي است مستقر شدند و باز فضاي خالي در سالن بود. هيأت رئيسه اعلام كرد كه آنهايي كه حق رأي ندارند از سالن خارج شوند و باخروج بخشي حاضرين سالن كچل تر شدو حدود 200نفر در سالن ماند.حال ايشان چطور 400 تعرفه داده اند. اين حرف ايشان در واقع مويد تقلب و اينكه هر نفر لااقل دو رأي به صندوق ريخته اند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار