کد خبر:۳۹۳۱۶۶
با حضور لاریجانی؛

نمایشگاه عکس چشم سوم افتتاح شد

نمایشگاه عکس چشم سوم با حضور لاریجانی و اعضای مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد به مدت سه روز در نمایشگاه دائمی خانه ملت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، با حضور لاریجانی رئیس مجلس رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات کشور و اعضای مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویر احمد نمایشگاه عکس چشم سوم در نمایشگاه دائمی خانه ملت به مدت سه روز برگزار شد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران در تشریح این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه عکس چند قابلیت را هم زمان نشان می دهد که محرومیت وسیع در سراسر استان کهکیلویه و بویراحمد و پتانسیل های این استان از جمله مواردی است که در این نمایشگاه به معرض دید گذاشته شده است.

 

تاج گردون تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در بین چند استان واقع شده است که دو سوم این استان کوهستانی است و مردم در این استان عشیره ای زندگی می کنند در ترکیب شهری و روستایی.

 

وی با توجه به اینکه در طول 36 سال انقلاب اسلامی خدمات بسیاری در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است گفت: متاسفانه علی رغم خدمات بسیار عالی نظام اما هنوز عمق محرومیت را می توان در این استان دید و مقام معظم رهبری نیز در خصوص استان کهگیلویه و بویراحمد بیان فرمودند که فقر در این استان مزمن است و سال ها طول می کشد تا این استان از مدار خارج شود.

 

وی عدم سرمایه گذاری و راکد بودن آن را دلیلی بر فقر و محرومیت این استان دانست و گفت: در زمان تحریم 50 درصد صادرات از شهرستان گچساران است و در حالت عادی 25 درصد منابع نفتی از استان کهگیلویه و بویراحمد تامین می شود اما از اعتبارات کل کشور تنها یک و نیم درصد به این استان اختصاص داده شده است و این اعتبارات اجازه برون رفت از محرومیت را به این استان نمی دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار