آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۶۲۵

پیام آیت‌الله العظمی سبحانی به مسابقات سراسری قرآن

آیت الله سبحانی: قرآن تنها لفظ و صوت و بیان نیست و قرآن باید از نظر مفاهیم جزو روح و روان ما بشود
پیام آیت‌الله العظمی سبحانی به مسابقات سراسری قرآن

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در مراسم اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن که هم‌اکنون در حال برگزاری است پیام آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید، به این دوره از مسابقات، توسط حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی قرائت شد. متن این  پیام بدین شرح است:

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

قرآن آفتابی است که غروب ندارد، پیامبران الهی برای هدایت انسان‌ها به سوی خدا برانگیخه شده‌اند تا او را از اسارت سنگ و گل رهانیده و به سوی عالم بالا متوجه سازند، تمام پیامبران با دلایل گوناگون مبعوث شده و هر کدام از آنها به مناسبت فن رایج آن زمان دست به اعجاز زده و تحدی نمودند.

 

حضرت موسی(ع) با عصا و حضرت مسیح(ع) با شفا دادن بیماران، پیوند خود را با عالم بالا به ثبوت رساندند زیرا تقاضای آن زمان این بود که رهبران آسمانی با چنین معجزاتی وارد میدان شوند و دیگران را به مبارزه دعوت کنند.

 

پیامبر(ص) به وسیله قرآن تحدی نمود و جهانیان را برای معارضه با آن دعوت کرد و تاکنون بشر با تمام امکانات نتوانسته است سوره‌ای مانند سوره‌های قرآن بیاورد ولی در این مورد برخی از دانشمندان نظر برتر و بالاتری دارند و تحدی پیامبر با قرآن را از راهی دیگر توجیه می‌کنند و آن اینکه، آیین اسلام آیینی جاودان است و آیین جاودان معجزه جاودان لازم دارد که در تمام اعصار به‌سان آفتاب بدرخشد و برای آن غروبی نباشد و چنین آرمانی که تا روز قیامت برای بشر باقی بماند امکان پذیر نیست و لذا یکی از اوصاف قرآن «هدی للعالمین» است و هدایت‌گری جاودان فقط توسط کتاب مکتوب است و دیگر معجزات در زمان محدود می‌درخشند و فراموش می‌شوند.

 

قرآن کتاب دستورالعمل است که فقه ما از آن بهره‌مند می‌شود و قوانین فردی و اجتماعی آن چنان استوار است که با تمام تمدن‌ها سازگار می‌باشد.

 

اینجانب این مسابقات قرآنی را که در مهد علم و دانش و ولایت‌مدار شهرستان تبریز برگزار می‌شود و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی میزان آن است تبریک گفته و از خداوند برای همگان توفیق بهره‌گیری از قرآن را خواهانم اما قرآن تنها لفظ و صوت و بیان نیست و قرآن باید از نظر مفاهیم جزو روح و روان ما بشود و به قول گوینده:

 

«عـروس حضـــرت قـــــرآن نقـاب آنــگه بـرانــدازد/ که دارالمــلک ایــمان را مجـرد بیند از غوغا»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار