به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» ، این روزنامه صهیونیستی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی نوشت: روز چهارشنبه یعنی یک روز پس از سخنرانی تاریخی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا فلسطینیان تلاش خواهند کرد به جامعه بین المللی یادآوری کنند که در کنار برنامه هسته ای ایران مسئله دیگری هم در خاور میانه وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
قرار است کمیته مرکزی جنبش فتح روز چهارشنبه در کرانه باختری با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کند تا درمورد موضوعات حساس این منطقه تصمیم گیری شود. تصمیمات کمیته مرکزی علاوه بر آن که تلاشی نومیدانه برای جلب توجه مجدد جامعه بین المللی به وضعیت فلسطینیان محسوب می شود، نشان دهنده تیره و تار شدن روابط اسرائیل و تشکیلات خودگردان نیز است.
به گزارش رسانههای عرب زبان، آمریکا، عربستان و دیگر کشورها محمود عباس را تحت فشار گذاشته اند تا پیش از برگزاری انتخابات اسرائیل به انجام دادن اقدامات افراطی مبادرت نکند.
این اعتقاد وجود دارد که هرگونه موضع گیری افراطی تا پیش از برگزاری انتخابات ۱۷ مارس به نفع نتانیاهو خواهد بود و امید جناح چپ اسرائیل برای پیروزی در انتخابات و تشکیل کابینه را تضعیف خواهد کرد.
نویسنده در ادامه با اشاره به تحولات اخیر و افزایش مشکلات مالی تشکیلات خودگردان تاکید کرده است که محمود عباس به دنبال درگیری خشونت آمیز با اسرائیل نیست اما درمورد عادی شدن اشغالگری نگران است و تاکید می کند که وضع موجود در کرانه باختری غیر قابل تحمل است.
وی اسرائیل را عامل بروز بحران های مختلف در کرانه باختری معرفی می کند و از محدود کردن همکاری امنیتی با اسرائیل سخن می گوید.
از این رو بخش جاسوسی ارتش اسرائیل درمورد احتمال بروز و افزایش اقدامات خشونت آمیز در سال ۲۰۱۵ هشدار داده است که می توان آن را نتیجه افزایش بی ثباتی در کرانه باختری عنوان کرد.
به گفته بخش اطلاعات ارتش، هر اتفاقی مانند یک حادثه مذهبی در بیت المقدس، مرگ فلسطینیان در زندان های اسرائیل یا مرگ یک کودک می تواند به بروز درگیری های خشونت آمیز منجر شود درست همانگونه که مرگ محمد الدوره به شکل گیری انتفاضه دوم انجامید.
به دنبال پیش بینی بخش جاسوسی ارتش و اعلام این هشدارها فرماندهی مرکزی تمهیداتی برای مقابله با درگیری های احتمالی در کرانه باختری اندیشیده است.