کد خبر:۳۹۳۸۰۵

اسکناس جدید ۵۰۰۰ تومانی رونمایی شد + تصویر

بانک مرکزی اسکناس جدید ۵ هزارتومانی را با طرح سر در دانشگاه تهران رونمایی کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، اسکناس ۵ هزار تومانی با عکس سردر دانشگاه تهران در مراسم هشتادمین سال تصویب قانون تاسیس این دانشگاه رونمایی شد.

 

در طراحی این اسکناس، از دو دهنه میانی از ۴ دهنه سر در دانشگاه تهران استفاده شده است. در پایین سر در، تصویری از نقوش اسلیمی برگرفته از معماری ایرانی - اسلامی به کار رفته است.

 

در میان فضای خالی دو سر در، بیت معروف «‌توانا بود هر که دانا بود، ز دانش دل پیر برنا بود» از حکیم ابوالقاسم فردوسی به همراه ترجمه لاتین آن نقش بسته که توسط استاد جلیل رسولی خوشنویسی شده است.

 

همچنین در تصویر پس زمینه سر در، نمادهایی از علوم ریاضیات، پزشکی، شیمی و فیزیک جهت تبیین و روشن تر کردن نقش دانشگاه تهران به عنوان مرجع و نماد علمی کشور قرار داده شده است.

 

ابعاد این اسکناس ۷۹×۱۶۶ میلی متر می باشد و تمام ویژگی‌های امنیتی لازم در طراحی و چاپ آن لحاظ شده است. پس از رونمایی اسکناس جدید ۵۰ هزار ریالی، سعی و تلاش کارکنان سازمان تولید اسکناسی و مسکوک بانک مرکزی بر آن است که این اسکناس در بهار سال ۱۳۹۴ انتشار یابد.

 

تصویر اسکناس جدید ۵ هزارتومانی

 

در مراسم رونمایی از این اسکناس وزیران علوم، بهداشت، اقتصاد، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، رئیس بانک مرکزی، معاون حقوقی رئیس جمهور، غلامعلی حدادعادل، فرجی دانا و روسای برخی از دانشگاه‌های خارجی شامل دانشگاه خزر، باکو، یوهان، آذربایجان، بصره و بغداد حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بهلو ل
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
حدیث پیامبر بزرگ اسلام برداشته شد .آرم انرزی هسته ای هم برداشته شد .کدخدا دیگر چکار کنند تو راضی بشی
17
1
انقلابی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷
اوا؟! پس انرژی هسته ای چی شد؟؟؟
3
1
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
آدم رو یاد 50 تومانی قدیمی میندازه البته از لحاظ ارزش!!! البته نکته ی جناب بهلول به واقعیت نزدیکتره
5
0
داوطلب دیروز خسته امروز
Germany
۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
اگر انرژی هسته ای در فضا هم باشد مردانی از طایفه تدبیر آن را بنفش خواهند کرد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار