کد خبر:۳۹۴۹۵۲
در نامه‌ای به حسن روحانی

لاریجانی ۱۰۲ مصوبه دولت را تأیید و یک مصوبه را مغایر قانون اعلام کرد

رئیس مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور کشورمان، ۱۰۲ مصوبه دولت را تأیید کرد.
 لاریجانی ۱۰۲ مصوبه دولت را تأیید و یک مصوبه را مغایر قانون اعلام کرد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه در نامه‌‌ای به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، یک مصوبه دولت را مغایر با قانون اعلام و 102 مصوبه دولت را تأیید کرد.

 

متن نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور درباره مغایرت یکی از مصوبات هیئت دولت به شرح ذیل است:

 

حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام؛

 

بازگشت به رونوشت تصویب نامه هیات محترم وزیران به شماره 116887/ ت 49361 هـ مورخ 8/10/93، موضوع «افزایش سرمایه دولت جمهوری اسلامی ایران در شرکت بین المللی اسلامی تامین مالی تجاری»، متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی «هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین» و مستندا به صدر ماده واحده و تبصره (4) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (85) و یکصد و سی و هشتم (138) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (10) آیین نامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی الاثر خواهد بود.

 

«طبق بند «ت» ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه- مصوب 1389- هیات وزیران در صورتی می‌تواند مصوبات دارای بار مالی را تصویب نماید که اعتبار لازم برای آن قبلا در قانون بودجه کل کشور تامین شده باشد. بنابراین متن مصوبه مبنی بر افزایش سرمایه دولت جمهوری اسلامی ایران در شرکت بین المللی اسلامی از محل منابع داخلی بانک مرکزی و با تضمین کتبی وزارت امور اقتصادی و دارایی، از حیث دارا بودن بار مالی برای دولت و عدم تامین آن به طرق مقرر در قانون مغیر قانون است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار