آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۷۶۴۲
افتخاری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

در برخی از برنامه‌های فرهنگی دچار عقب‌گرد شدیم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: درعرصه فرهنگ باید ملاحظات اساسی صورت می‌گرفت و خط قرمزها کاملا مشخص می‌شد در حالی که در برخی از برنامه ها رفتار دوگانه و عقبگردی صورت گرفت.

لاله افتخاری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص فعالیت های فرهنگی یک سال گذشته در سطح کشور،از سوی دستگاه های متولی گفت: در مورد شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار می رفت که ریاست دانشگاه های مادر مانند دانشگاه تهران کاملا مشخص شود و در یک فضای کاملا علمی و تخصصی این اقدام صورت بگیرد. البته شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس آنچه که انتظار می‌رفت، اقدامات خوبی را در طول مدت گذشته انجام داده است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمینه های اجرایی دولت در حوزه فرهنگ اظهار داشت: فعالیت‌های  فرهنگی بعضا صورت گرفته است. ساماندهی مد و لباس به طرف رو به جلو حرکت می‌کند و بر روی هم اقدامات خوبی صورت می‌گیرد که انتظار می‌رود با جدیت تمام دنبال شود. در بعضی از مسائل فرهنگی کشور متاسفانه دیدیم که عقبگردهایی صورت گرفت که باید نسبت به آن توجه شود.

 

وی با اشاره به مسائل قرآنی در سال 93 افزود: از دولت تشکر می‌کنیم که در لایحه خود 200 میلیارد بودجه مشروط برای فعالیت قرآنی در نظر گرفتند ولی انتظار می‌رفت که همچنان که بودجه‌های بخش های مختلف کشور حتی تا 90 درصد نیز تغییر کرده، این بخش نیز شاهد تغییرات بود.

 

افتخاری در ادامه بیان داشت: انتظار می‌رفت که دولت در لایحه خود صندوق توسعه فرهنگی قرآنی را می‌آورد که متاسفانه این امر صورت نگرفت و پیگیریهای ما به نتیجه نرسید و کمیسیون تلفیق آن را جزو مصوبات خود نیاورد و عملا این کار برای روی زمین ماند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: حرکتی که در عرصه مد و لباس در حال انجام است که خیلی سریع نیست. این حرکتی است که در دولت گذشته آغاز شده بود و به مرور زمان شاهد اجرایی شدن مصوبات مجلس در این زمینه هستیم. چند مصوبه خوب در زمینه فرهنگی داشتیم . چون امر به معروف و نهی از منکر  که مصوب شد و طرح کلان نظارت بر مدیریت مساجد که کلیات این نیز به تصویب رسیده است.

 

وی در خصوص عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد در یک سال گذشته افزود: در برخی از موارد باید ملاحظات اساسی صورت می گرفت و خط قرمزها کاملا مشخص می‌شد و در برخی از برنامه ها رفتار دو گانه و عقبگردی صورت گرفت. این عدم ثبات و عقبگرد جای نگرانی است و باعث اعتراض جمع کثیری از صاحب نظران دلسوز نظام شده است.  بعضی از فیلم هایی که اکران شد بسیار خوب بود و برخی دیگر بسیار مشکل داشت که آنها را دیدم. دولت باید در مورد وضعیت فرهنگی یک سازماندهی و چارچوب دقیق داشته باشد و شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین مجلس نیز به عنوان ناظر باید فعالیت های لازم را انجام دهند و در نقد  را به روی انتقادگران باز بگذارد. اینکه با با برچسب افراد را از میدان دور کنند و یا به نحو دیگری ساکت کنند در شان دولتمردان و مردم ما نیست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶
انشااله زمانی برسد که برای تبلیغ وترویج وبهره برداری از کلام خدا نیاز به بودجه نباشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار