به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، پس از آنکه ارزش دلار به دلیل نامشخص بودن زمان افزایش نرخ بهره کاهش یافت و تقاضا برای کالاهای ارزش گذاری شده به دلار از سوی دارندگان سایر ارزها بالا رفت، قیمت نفت روز جمعه با جهش مواجه شد و نفت خام آمریکا 4 درصد گران شد.
قیمت نفت برنت نیز پس از دو هفته متوالی کاهش، افزایش یافت، در حالی که این اولین هفته افزایشی نفت وست تگزاس اینترمدییت در طی 5 هفته اخیر بود. تلاش ایران و گروه 1+5 برای دستیابی به توافق جامع هسته ای نیز موجب تقویت قیمت نفت شد، زیرا به نظر می رسید که تحریم ها بر صادرات نفت این کشور تداوم خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت برای تحویل در ماه می، در پایان معاملات روز جمعه با 89 سنت، معادل 4 درصد افزایش به 55 دلار و 32 سنت رسید. قیمت نفت برنت در این هفته 1.2 درصد برابر با 65 سنت رشد داشت.
قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه آوریل در پایان معاملات روز جمعه با یک دلار و 76 سنت، معادل 1.6 درصد افزایش به 45 دلار و 72 سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز در این هفته 2 درصد افزایش داشت.
فاصله قیمت نفت برنت با نفت خام آمریکا از حدود 11 دلار در هفته گذشته به زیر 9 دلار در این هفته کاهش یافت. تحلیلگران فنی گفتند، این افزایش شکاف که یکی از بیشترین شکاف قیمت ها در بازار نفت به شمار می رود، می تواند تا بالای ذ30 دلار افزایش یابد.
در حالی که بیانیه فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه این نظر را تقویت کرد که بانک مرکزی آمریکا عجله ای برای افزایش نرخ بهره ندارد، ارزش دلار پایین آمد.
همچنین در حالی که رهبران یونان و آلمان یادداشت تفاهمی در خصوص تلاش ها برای حفظ یونان در حوزه یورو منعقد کردند، ارزش یورو در برابر دلار بیش از یک درصد افزایش یافت.