کد خبر:۳۹۸۷۹۲

تامین اجتماعی بیش از پنج هزار میلیارد ریال تعهدات کوتاه مدت پرداخت کرد

سازمان تأمین اجتماعی پنج هزار و ۷۸۹ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال در قالب تعهدات کوتاه مدت به بیمه شدگان ومستمری بگیران در ۹ ماه منتهی به آذرماه سال گذشته پرداخت کرد.

به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"، از سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس اعلام دفتر آمار ومحاسبات اقتصادی واجتماعی این سازمان، از مجموع هزینه های کوتاه مدت، یک هزار و 487 میلیارد و 749میلیون ریال در بخش غرامت دستمزد بیماری غیر ناشی ازکار و 135 میلیارد و 623 میلیون ریال در بخش غرامت دستمزد بیماری ناشی از کار هزینه شد.

 

همچنین یک هزار و 93 میلیارد و 188 میلیون ریال به عنوان استراحت ایام بارداری و 541 میلیارد و 330 میلیون ریال به عنوان کمک هزینه ازدواج از سوی سازمان تأمین اجتماعی به بیمه شدگان در همین مدت پرداخت شد.

 

بر اساس این گزارش، سازمان تامین اجتماعی در 9 ماه منتهی به آذر ماه سال 93 ، بابت کمک هزینه فوت و کفن و دفن 158میلیارد و 838 میلیون ریال وبابت هزینه سفر و فوق العاده همراه 22 میلیارد و 919 میلیون ریال هزینه کرد.

 

این سازمان در همین مدت 165میلیارد و 66 میلیون ریال برای هزینه پروتز واروتز پرداخت کرد و در بخش غرامت نقص عضو مقطوع، 17 میلیارد و 883میلیون ریال ودر بخش سایر کمک ها دو هزار و 138 میلیارد و 279 میلیون ریال را هزینه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار