محموله حشیش جاسازی شده در کیسه‌های برنج کشف شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۸۳۹

محموله حشیش جاسازی شده در کیسه‌های برنج کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران از توقیف یک دستگاه خودرو سواری سمند و کشف ۱۹ کیلوگرم حشیش با جاسازی در داخل کیسه‌های برنج خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری پلیس، ذبیح‌الله پهلوانی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی به نام «علی‌محمد– ص» در امر تهیه و توزیع مواد مخدر، موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی دریافتند متهم به مواد مخدر با استفاده از یک دستگاه خودرو سواری سمند اقدام به ورود مواد مخدر از استان‌های همجوار می‌کند.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران خاطرنشان کرد: ماموران در ادامه تحقیقات با شناسایی خودوری متهم در محور سوادکوه، در عملیاتی غافلگیرانه با همکاری ماموران انتظامی شهرستان سوادکوه، خودروی مورد نظر را متوقف کردند.

 

وی افزود: ماموران با دستگیری متهم در بازرسی از خودروی متهم موفق شدند 19 کیلوگرم حشیش را که در داخل دو کیسه 10 کیلویی برنج که روی آن دانه‌های خشک شده انار به‌طرز ماهرانه‌ای بسته‌بندی و جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند.

 

پهلوانی از تشکیل پرونده برای متهم و تحویل به مرجع قضایی خبر داد و گفت: خودروی متهم نیز متوقف و به پارکینگ منتقل شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار