اولین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه آیت‌الله حائری میبد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۹۳۱

اولین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه آیت‌الله حائری میبد برگزار شد

اولین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه آیت‌الله حائری میبد در سال ۹۴ برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دوازدهمین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ و اولین جلسه آن در سال جدید روز گذشته در دانشگاه آیت الله حائری میبد برگزار شد.

 

هدف از برگزاری جلسات هم اندیشی و تحلیل محتوایی دانشجویی، بهره گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشجویان متعهد و مستعد در تقویت و ارتقاء سطح فرهنگی دانشگاه است که در دوازدهمین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشجویی دانشگاه فعالیت‌های برگزار شده قبلی ارزیابی شد و عناوین و فرآیند برگزاری برنامه‌های سه ماهه ابتدایی سال ۹۴ به تصویب شورای فرهنگی دانشگاه رسید و عوامل و زمینه‌های برگزاری برنامه‌های دقیق و با کیفیت با در نظر گرفتن تمامی شرایط، منابع و امکانات مورد بررسی قرار داده شد.

 

کریمی، معاون فرهنگی دانشگاه آیت الله حائری میبد در این نشست گفت: امور فرهنگی دانشگاه آیت الله حائری میبد در اسفند ۹۳ بیش از ۲۰ برنامه فرهنگی را در اتاق فکر فرهنگی دانشجویی بررسی و به شورای فرهنگی دانشگاه پیشنهاد داد، که تمامی برنامه‌ها در آخرین جلسه شورای فرهنگی در سال ۹۳ مورد تصویب قرار گرفت

پربازدیدترین آخرین اخبار