کد خبر:۴۰۰۹۶۷
۲۳ فروردین
سعید جلیلی در «از رنجی که میبریم» دانشگاه تهران حضور مییابد
انجمن مستقل دانشگاه تهران در برنامهای با عنوان «از رنجی که میبریم» به تحلیل مباحث انرژی هستهای میپردازد.
به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» انجمن مستقل دانشگاه تهران در برنامهای با عنوان «از رنجی که میبریم» در روز یکشنبه ۲۳ فروردین ماه به بررسی موضوعات هستهای میپردازد.
در این برنامه سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مهرداد بذرپاش نماینده مجلس و سعید زیباکلام استاد دانشگاه حضور مییابند.
این برنامه یکشنبه ۲۳ فروردین ساعت ۱۳ و ۴۵ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
درود بر دکتر محبوبم دکتر جلیلی:))
پاسخ
افا خواهشا فیلم کامل این همایش رو در سایت قرار بدین یا حد اقل ادرس لینک بدین
پاسخ
امید است این گونه جلسات کمکی باشد به حل مشکل وارتقای هر چه بیشتر همبستگی ملی واجتناب از دو دستگی (که البته هدف اصلی دشمن است).
پاسخ