کد خبر:۴۰۱۳۹۵
معاون سیاسی وزیر کشور:

مشکلات مانع فعالیت گسترده احزاب در کشور است

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: سابقه کم به همراه برخی مشکلات مانند محدودیت‌های مالی، آموزشی و کمبود امکانات مانع فعالیت احزاب به صورت گسترده در کشور می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین مقیمی امشب در جمع خبرنگاران از تلاش برای برگزاری مجمع احزاب خبر داد و اظهار داشت: اگر مجمع احزاب برگزار شود می‌توان خانه احزاب را هم فعال کرد همان طور که نمایندگانی از احزاب به دنبال این کار هستند.

 

وی با بیان اینکه لایحه افزایش نمایندگان مجلس در حال حاضر در خود مجلس است، اضافه کرد: این افزایش بستگی به رای مجلس دارد.

 

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سئوالی در مورد زمان استعفای کارکنان وزارت کشور برای شرکت در انتخابات گفت: این استعفا برای کارکنان وزارت کشور اول اسفند ماه سال گذشته و برای دیگر مدیران 28 خرداد ماه سال جاری است.

 

وی تایید و یا ردصلاحیت کاندیداها را وظیفه شورای نگهبان عنوان کرد و افزود: قوانین موجود در این حوزه هم تغییر نکرده است.

 

مقیمی به سابقه کم فعالیت احزاب سیاسی در کشور اشاره و تاکید کرد: این سابقه کم به همراه برخی مشکلات مانند محدودیت‌های مالی، آموزشی و کمبود امکانات مانع فعالیت احزاب به صورت گسترده می‌شود.

 

وی کمک به ایجاد امکانات برای احزاب را از وظایف دولت عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر 235 حزب شناسنامه‌دار فعال و نیمه‌فعال در کشور وجود دارد، ضمن اینکه برخی از احزاب هم در زمان انتخابات فعال می‌شوند.

 

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سئوالی در مورد استفاده ابزاری از احزاب در زمان انتخابات گفت: فعالیت احزاب سیاسی طی مدت زمان باقیمانده تا انتخابات و همچنین وجود انتخابات در دو سال آینده می‌تواند جریان فعالیت احزاب را دائمی و روان کند.

 

وی کادرسازی و ارائه آموزش‌های لازم را از اقداماتی دانست که احزاب می‌توانند با انجام آنها به بدنه اعضای خود، روند فعالیت خود را تسهیل کنند.

 

مقیمی روند فعالیت احزاب را در استان‌ها مطلوب توصیف کرد و گفت: هر چند بانوان در مدیریت احزاب فعالیت چندانی ندارند ولی فعالیت آنها در بدنه احزاب خوب است.

 

وی ادامه داد: بانوان برای فعالیت در مدیریت احزاب هم باید تلاش کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار