مجوز مجلس به دولت برای اختصاص بخشی از بودجه فرهنگی دستگاه‌های اجرایی به امر به معروف و نهی از منکر
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۱۴۵۰
به منظور تأمین نظر شورای نگهبان صورت گرفت

مجوز مجلس به دولت برای اختصاص بخشی از بودجه فرهنگی دستگاه‌های اجرایی به امر به معروف و نهی از منکر

با موافقت نمایندگان و به منظور تأمین نظر شورای نگهبان به دولت اجازه داده می‌شود از بودجه فرهنگی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر برای این امر اختصاص دهد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۳ فروردین‌ ماه) مجلس شورای اسلامی، در ادامه رسیدگی به طرححمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و به منظور تأمین نظر شورای نگهبان با اصلاح ماده ۲۳ این طرح با ۱۴۳ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۵ نماینده حاضر مواف قت کردند.

 

براساس این اصلاحیه علاوه بر استفاده از ردیف بودجه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جدول شماره ۱۷ – «کمک به اشخاص حقوقی غیردولتی» موضوع جزء ۳ ردیف ۵۴۰۰۰۰ جدول شماره ۹ به دولت اجازه داده می‌شود از بودجه فرهنگی دستگاه‌های اجرایی ذیربط موضوع این قانون به امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار