کد خبر:۴۰۲۰۴۶
واکنش دهقان به دستور رئیس‌جمهور روسیه برای لغو تحویل S۳۰۰:

فرمان پوتین ترجمان اراده رهبران دو کشور برای ارتقای سطوح همکاری در همه زمینه‌هاست

وزیر دفاع در خصوص فرمان رئیس‌جمهوری روسیه برای لغو ممنوعیت ارسال سامانه موشکی دفاع هوایی S۳۰۰ گفت: این فرمان ترجمان اراده سیاسی رهبران دو کشور برای توسعه و ارتقای سطوح همکاری در تمام زمینه‌ها است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به امضای توافقنامه اخیر میان وزارتخانه‌های دفاع دو کشور و مذاکرات انجام شده در خصوص حل و فصل موضوع سامانه اس ۳۰۰ که اخیرا در تهران انجام شد، اظهار داشت: گسترش همکاری‌های دوجانبه و توسعه همکاری‌ها با سایر کشورهای همسایه در زمینه‌های مختلف می‌تواند در جهت استقرار ثبات و امنیت پایدار در منطقه بسیار موثر باشد.

 

وزیر دفاع افزود: تهدیدات فرامنطقه‌ای و گسترش فعالیت‌های تروریستی گروه‌های تکفیری ضرورت گسترش و تعمیق این همکاری‌ها را افزایش داده و همواره به عنوان یکی از محورهای اساسی رایزنی و همکاری میان ایران و روسیه مورد اهتمام و توجه بوده است.

 

کاخ کرملین روسیه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه طی حکمی ممنوعیت تحویل سیستم موشکی اس ۳۰۰ به جمهوری اسلامی ایران را لغو کرد.

 

ارتشبد سرگئی شویگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه به عنوان آخرین می‌ه‌مان سردار دهقان در سال ۱۳۹۳ در ۲۹ دی ماه برای امضای یک سند دفاعی نظامی به تهران سفر کرد.

 

همکاری برای حفظ صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین المللی، مقابله با انواع تروریسم، تجزیه طلبی و افراط گرایی، توسعه روابط در زمینه انواع آموزش‌های نظامی، برگزاری رزمایش‌های مشترک، دیدار شناورهای نظامی از بنادر یکدیگر، مبارزه با دزدان دریایی در دریای خزر و آبهای بین المللی از مفاد ذکر شده در این تفاهم نامه بود.

 

دو طرف در این دیدار همچنین بر عزم دو کشور برای حل موضوع سامانه اس ۳۰۰ که قرار بود به ایران تحویل داده شود، تاکید کرده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار