کد خبر:۴۰۳۰۴۹
موسوی لارگانی:

پس از لغو تحریم‌ها باید جلوی واردات بی‌رویه قطعات خودرو را بگیریم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر توافقات لوزان به صورت قطعی صورت پذیرد، واردات بعضی کالاها از جمله خودرو و قطعات یدکی آن آسان تر می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سید ناصر موسوی لارگانی با اشاره به نارضایتی مردم نسبت به کیفیت خودروهای ساخت داخلی تصریح کرد: خودروسازان می بایست به دنبال طراحی خودروهای با کیفیت بالا باشند. آنها می بایست مبتکران، مخترعان و طراحان بسیاری که در کشور هستند را به کار گیرند تا به ایشان در تولید خودروهای با کیفیت کمک کنند.

 

نماینده مجلس با اظهار امیدواری نسبت به قطعی شدن توافقات لوزان گفت: توافقات هنوز قطعی نشده اما امیدواریم طرف مقابل پای حرف های خودش بماند. گر چه قرار نیست که توافقات 5+1 تحول اقتصادی در کشور به وجود بیاورد اما در زمینه های دیگر تاثیرات مثبتی به وجود خواهد آورد.

 

موسوی درباره تحولات صنعت خودرو با اشاره به این توافقات افزود: اگر توافقات به صورت قطعی صورت پذیرد، واردات بعضی کالاها از جمله خودرو آسان تر می شود. این موضوع در صورتی که خودروسازان  کیفیت خودروهایشان را بهبود نبخشند، صدمات زیادی به ایشان وارد خواهد کرد.  

 

وی درباره رونق یافتن صنعت خودروسازی پس از توافقات بیان کرد: لغو شدن برخی از تحریم ها سبب می شود تعدادی از قطعات خودرویی و لوازم یدکی راحت تر در اختیارشان قرار گرفته و رونق این صنعت را به همراه بیاورد. همچنین ما باید سعی کنیم بعد از این، تبادل تکنولوژی با کشورهای صاحب تکنولوژی برتر داشته باشیم.»

 

موسوی لارگانی در ادامه خاطرنشان کرد: پس از برداشته شدن تحریم ها باید مراقب باشیم جلوی واردات بی رویه خودرو را بگیریم که در این صورت صنعت خودرو بیشتر دچار تنزل می شود تا ارتقا.

 

نماینده فلاورجان با اشاره به مشکلات قطعه سازان در کشور تصریح کرد: یکی از دلایلی که قطعه سازان نتوانستند در کشور قطعات به روز تولید کنند، بدهی های سنگینی است که خودروسازان به ایشان دارند. این موضوع باعث رکود قطعه سازی و دور شدن از تولید قطعات جدید است.

 

وی افزود: اگر همراهی و همکاری بین خودروساز و قطعه ساز باشد، قطعه سازان خواهند توانست رشد اقتصادی در کشور ایجاد کنند.»

 

این نماینده مجلس با اظهار تاسف نسبت به واردات کالاهای چینی گفت: اجناس چینی به چند درجه کیفی تقسیم می شود اما متاسفانه کالاهایی که به کشور ما می آید، درجه سه کیفی و حتی پایین تر است. بنابراین عمر کوتاه این قطعات چینی باعث خرید بیشتر آن و خارج شدن ارز بیشتری از کشور می شود.

 

موسوی با اظهار خرسندی نسبت به برگزاری نمایشگاه قطعات خودرو و ماشین آلات از سوی اتحادیه لوازم یدکی گفت: چنین نمایشگاه هایی موجب همکاری تولیدکنندگان و توزیع کنندگان با یکدیگر و گسترش یافتن شبکه توزیع است.

 

وی با بیان اینکه بررسی اشکالات قطعات تولیدی و ارتباط و صادرات با بازار کشورهای اطراف، حاصل چنین نمایشگاه هایی است، تصریح کرد: باید مسئله گرفتن استانداردهای قطعات خودرو با جدیت دنبال شود و خودروسازان باید سعی کنند از قطعات با کیفیت در تولید خودرو بهره گیرد، تا بدین ترتیب مصرف کننده به حق واقعی خود که استفاده از کالای با کیفیت است، برسد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
كارگر
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
اره نذارين وارد بشن كه همين قطعات بي كيفيت خودتونو با قيمت بالا به خورد مردم بدين. پرايد شماها دو ميليون نمي ارزه كه دارين با قيمت بالا به مردم ميدين و با جون مردم بازي ميكنين. بسه ديگه
0
0
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷
من نمیدانم چه اصراری که ملت ایران خودروهای بی کیفیت ایرانی را به قیمت بهترین خودروهای خارجی سواربشوند. ایااین ظلم نیست که خودرو ایرانی که بیرون ازمرزایران هیچ ارزشی ندارد را مابایدبه قیمت خودروهای باکیفیت خارجی سوار بشیم. اقااکرقراربود این صنعت پیشرفت کنه تاحالا باید کرده بود. کره ای جنوبی بعدازماصنعت خودروراشروع کرده آنها کجا ما کجا. بس است دیگر جیب این خودروسازان پر نشد. زند کی ایرانی ارزش سوارشدن به پراید 23000000راداره که در خارج ایران 5000000هم ارزش نداره. به نظر من خودروهای تولید داخلی مفت هم گرونه. ولی چه کنیم که درها رابستن تامجبورن مردم سوار این گورازه های صفرکیلو متربشن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار