حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در رابطه با نامه چهار وزیر روحانی گفت: آنچه که می توان در ارتباط با نامه چهار وزیر بیان کرد این است که این نامه بدون هماهنگی نوشته نشده است چرا که امکان ندارد که چهار وزیر کابینه بدون هماهنگی نامه ای را بنویسند اما شاید یکی از مسائلی که این نامه نوشته شده است این است که اوضاع اقتصادی کشور مناسب نیست و ما ناچار هستیم که برجام را بپذیریم تا اوضاع اقتصادی کشور رونق پیدا کند برجام را بپذیریم.
وی در ادامه به اشاره به صحبت های رئیس جمهور در خصوص پشت سر گذاشتند رکود تصریح کرد: نامه چهار وزیر به رئیس جمهور در تناقض با صحبت های رئیس جمهور است و حتی عوام هم این موضوع را قبول نداشتند که کشور ایران از رکود عبور کرده باشد.
موسوی لارگانی تصریح کرد: امروزه اکثر واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل هستند مردم قدرت خریدشان پایین آمده است و نکته ای تعجب آور این است که درگذشته وقتی رشد منفی 6 /8 دهم را داشته ایم و امروز 3 درصد رشد اقتصادی مثبت شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر این مطلب که نامه چهار وزیر یک نامه عادی نبوده است، گفت: در دولت فعلی این اولین نامه ای است که از طرف وزرا به دولت نوشته شده است البته کسانی که در بیرون از دولت بودند هشدارهایی در بحث رکود و مشکلات اقتصادی به رئیس جمهور داده بودند و در نهایت وضعیت به گونه ای شد که وزرا خود را ملزم دیدند تا به رئیس دولت نامه بنویسند.
عضو فراکسیون رهروان ولایت در ادامه بیان کرد: در بحث اقتصادی تعدادی از مراکز و واحد های تولیدی سرمایه خود را از دست داده اند و عده ای دیگر در حال ورشکستگی هستند.
نماینده مردم فلاورجان در خانه ملت اذعان داشت: بنگاههای صنعتی ما با مشکل و چالش روبرو شده اند و تنها برای برون رفت از مشکل نیازمند سرمایه در گردش جزیی هستند اما هیچ کس به آنها توجه نمی کند.
وی افزود: وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی که هلدینگ های نفتی و شستا در اختیار آنها است با چالش روبرو است و همچنین در بحث بیکاری نیز این وزارت خانه با مشکل مواجه است.
موسوی لارگانی در ادمه به مشکلات وزارت دفاع اشاره کرد و بیان داشت: در بخش وزارت دفاع نیز بنگاههای این وزارت خانه با مشکلات عدیده ای مواجه هستند و امیدواریم دولت از شعار دادن ها بیرون بیایید و مشکلات اقتصادی را حل کند.
عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه در خصوص پولهای بلوکه شده ایران در آمریکا نیز گفت: چند سالی است به مردم این شعار را می دهیم که اگر پولهای بلوکه شده ایران که در آمریکا وجود دارد وارد کشور شود مشکلات بسیاری از تولیدکنندگان و صنایع حل خواهد شد در یک مقطعی از 150 میلیون دلار از طرف مقامات آمریکایی صحبت هایی مطرح کردند اما از سوی مسئولان ایرانی 120 میلیون دلار و 100 میلیون دلار صحبت به میان آمده اما در نهایت برخی 25 میلیون دلار را تأیید کرده اند و بیان داشتند که مابقی پولهای بلوکه شده هزینه شده است.
وی افزود: یکی از معاونین اقتصادی دولت میزان پولهای بلوکه شده ایران 6 میلیون دلار اعلام کرده اند و این میزان پول تنها در چرخه اقتصادی کشور وارد می شود و این چندگانه صحبت کردنها اعتماد ها را از دولت سلب می کند.
به گفته موسوی لارگانی خرج شدن پول های بلوکه شده توسط دولت جای تأمل دارد که این پولها چگونه خرج شده است وقتی در سال 93 نفت به فروش رسانده ایم اما پولی در این زمینه دریافت نکرده ایم پس چطور این پولها به کشور وارد و هزینه شده است.