سهم ایران از بازار عراق افزایش یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۳۹۰۸
مشاور ارشد رئیس جمهور:

سهم ایران از بازار عراق افزایش یابد

مشاور ارشد رئیس جمهور گفت: سهم ایران از بازار عراق باید افزایش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، اکبر ترکان ظهر امروز در نشست شورای اداری استان ایلام اظهار داشت: صادرات یکسال گذشته ایران به عراق بالغ بر 8 میلیارد دلار بوده که یک میلیارد دلار ان از طریق مرز مهران محقق شده است.

 

مشاور ارشد رئیس جمهور گفت: اگر بخواهیم وضعیت صادرات را حفظ و آن را ارتقا دهیم باید تلاش بیشتری شود وگرنه سهم خود از بازار عراق را از دست می‌دهیم.

 

وی ادامه داد: ترکیه به عنوان رقیب ما در بازار عراق دارای مهارت‌های برجسته‌ای است و هر روز فعالیت خود را افزون می‌کنند، البته با عنایت به تشنج‌هایی که در مرز ترکیه و عراق توسط داعش صورت گرفته، این کشور حضور کمتری در بازار عراق دارد و سعی می‌کند از راه‌های دیگری وارد بازار عراق شوند.

 

این مسئول اضافه کرد: بر این اساس توصیه می‌کنم همکاران در استان ایلام به این موضوع دقت کافی و وافی داشته باشند، رویه مبتدی و عقب‌افتاده حمل و نقل در مرز مهران باید تغییر یابد.

 

ترکان تصریح کرد: مرز مهران ظرفیت توسعه صادرات تا مرز 20 میلیارد دلار دارد اما با بساطی که امروز در مرز دیدم هیچگاه محقق نمی‌شود.

 

مشاور ارشد رئیس جمهور گفت: بخشی از مشکلات تردد زوار در مرز مهران رفع شده که این روند باید توسعه یابد، منطقه آزاد شدن مهران به صنعتی شدن استان کمک می‌کند.

 

وی ادامه داد: صنعت بسته‌بندی و تولید انواع کالاهای مورد نیاز بازار عراق در مهران نتیجه خواهد داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار