دانشگاه آیت الله حائری میبد اولین تریبون آزاد دانشجویی را برگزار می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۸۸۹
کریمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دانشگاه آیت الله حائری میبد اولین تریبون آزاد دانشجویی را برگزار می‌کند

مدیر فرهنگی دانشگاه آیت الله حائری میبد گفت: اولین تریبون ازاد دانشجویی در این دانشگاه برگزار می‌شود. 

کریمی، مدیر فرهنگی دانشگاه آیت الله حائری میبد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، گفت: اولین تریبون ازاد دانشجویی دانشگاه آیت الله حائری میبد به همت بسیج دانشجویی و با همکاری امور فرهنگی یکشنبه ۶ اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه آیت الله حائری میبد در بوستان فرهنگ و اندیشه دانشگاه برگزار می‌شود. 

 

وی افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه تفکر، تحلیل و بررسی مسائل کلان فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات ریاست جمهور مبنی بر تحلیل و روشنگری مسائل و اتفاقات مهم و اساسی کشور به ویژه مساله هسته‌ای و بیانیه لوزان در جوامع علمی و مراکز دانشگاهی، اولین تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه با موضوع «بیانیه لوزان، هست‌ها و باید‌ها» برگزار می‌گردد.

 

مدیر فرهنگی دانشگاه آیت الله حائری میبد خاطرنشان کرد: در این تریبون دانشجویان به ارائه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در رابطه با توافقات هسته‌ای و بیانیه لوزان بصورت آزادانه، مستند و منطقی می‌پردازند که در پایان مجموع نظرات و دیدگاه‌ها توسط کار‌شناس برجسته استانی جمع بندی خواهد شد. 

 

کریمی در پایان ضمن دعوت از تمامی دانشجویان دانشگاه جهت شرکت در این برنامه ارزشمند و طرح دیدگاه‌های خود گفت: این جلسه اولین تریبون آزاد دانشجویی دانشگاه است که جلسات بعدی آن به مرور زمان در موضوعات مهم و کلان فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزار می‌شود که دانشجویان در آن از نظرات و دیدگاه‌های یکدیگر بهره‌مند خواهند شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار