کد خبر:۴۰۶۴۰۲

نمايشگاه تلفن همراه و لوازم جانبي «موبايلكس» برگزار مي شود

هشتمین نمایشگاه تلفن همراه و لوازم جانبی «موبایلکس» با هدف معرفی جدیدترین فناوری های روز دنیا برگزار می شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» قرار است مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز یکشنبه با حضور برخی مقامات وزارت ارتباطات و وزارت صنعت و اتحادیه برگزار شود.


این نمایشگاه در بازار موبایل ایران ( شماره 2) واقع در بزرگراه آیت الله سعیدی، یافت آباد شرقی برپا می شود.


کارشناسان فناوری اطلاعات با بیان اینکه استفاده از خدمات اقتصاد بازرگانی اینترنتی و دادوستد آنلاین در جهان رو به گسترش است، معتقدند اقتصاد آی تی در ایران می تواند همه بازارهای اقتصادی اعم از کار، کالا، پول و سرمایه را متحول کند و گزینه خوبی برای جایگزینی درآمدهای نفتی باشد.


استفاده از خدمات بازرگانی آنلاین در جهان رو به گسترش است و یکی از شاخص های پیشرفت و توسعه یافتگی کشورها نیز به رتبه آنها در بهره مندی از این خدمات اختصاص دارد به طوری که کشورهای پیشرفته در صدر خریداران اینترنتی و آنلاین قرار دارند و تلفن همراه نقش روز افزون تری را پیدا می کند.


آمریکا رتبه اول را دارد و کشورهای اروپایی و چین، کره جنوبی و هند هم جزو 10 کشور اول هستند و ارزش خرید آنلاین در سال گذشته به 1200 میلیارد دلار بالغ شده است.


برای توسعه بازرگانی آنلاین در کشور به فرهنگ سازی و همچنین ایجاد زیرساخت های فنی نیاز است که برنامه ریزی برای گسترش آنها می تواند بازار کار کشور را نیز توسعه دهد و زمینه جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز بیشتر خواهد شد و برگزاری این قبیل نمایشگاه ها می تواند نقش موثر داشته باشد.


امروزه همه کالاهای تولیدی و خدمات باید شناسنامه اینترنتی داشته باشند که قابلیت عرضه در فضای اینترنت را پیدا کند و یکی از مختصات هر کالایی را ویژگی های اینترنتی آن تشکیل می دهد.


استفاده از لوازم خرید آنلاین پرتابل و قابل حمل مانند گوشی تلفن همراه از رایانه های شخصی پیشی گرفته است و نشان می دهد که بازرگانان اینترنتی باید خدمات خود را طوری طراحی کنند که قابلیت عرضه در بستر تلفن همراه و تبلت های قابل حمل را داشته باشند.


امروزه گوشی تلفن همراه تنها یک کالای لوکس نیست بلکه ابزاری برای انتقال مفاهیم علمی، پزشکی،مهندسی و حتی تجارت است تا جایی که امروز در ادامه تجارت الکترونیکی شاهد تجارت از طریق موبایل هستیم.


از نگاهی دیگر با توجه به گسترش و نفوذ فناوری اطلاعات در سال های اخیر و بکارگیری و کاربرد هرچه بیشتر و عمیق تر آن در زندگی افراد ، امروزه می بینیم اینگونه فناوریها از قبیل تلفن های هوشمند، نقش و جایگاه خود را پیش از پیش پیدا کرده است تا جایی که اخیراً شاهد مدیریت مرکزی و مبتنی بر فناوری حتی برای خانه ها و منازل با محوریت فناوری اطلاعات و تلفنهای هوشمند هستیم و با عنوان خانه های هوشمند مطرح است.


همچنین کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در بستر فناوری تلفن همراه رو به گسترش است و پیش بینی می شود در کشور هم مورد توجه باشد.


تلفن همراه به پدیده ای چند رسانه ای و چندکاربردی تبدیل شده است و باید با شناسایی نیازهای آشکار و پنهان شهروندان تلاش کنیم نیاز واقعی انها تامین شود.
راه اندازی کسب و کار مبتنی بر تلفن همراه مبتنی بر خلاقیت و تامین نیازهای واقعی شهروندان است مانند مشاوره و خدمات، آموزش و تامین خدمات از طریق دیگران.


کسب و کار از راه دور یا ارائه خدمت از راه دور Teleworking در همه کشورها مدنظر است اما باید فرهنگ تعاملی ، بستر فناوری اطلاعات و شناسایی و تامین نیازهای مخاطبان در اولویت باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار