به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فصل بهار دارای طبع گرم و تر است و برای دموی مزاجان که دارای طبع گرم و تر هستند, مفید نیست.
تدابیر فصل بهار
-فصل بهار خارش, آلرژی و جوش بیشتر است.
-خون دماغ و خونریزی از لثه بیشتر دیده میشود.
-خواب آلودگیها و بیحالی نشانه افزایش غلظت خون است, در بهار بیشتر دیده میشود.
-تمام موادغذایی که باعث افزایش رطوبت و گرمی در بدن میکند, در فصل بهار باید پرهیز شود و به قول طب نوین موادغذایی با کالری بالا و به قول طب سنتی غذاهایی که ارزش غذایی بالایی دارند باید پرهیز شود.
-گرم شدن هوا, قدرت هاضمه را ضعیف میکند و یعنی معده افراد نمیتواند آبگوشت یا چلوخورشت را هضم کند. هضم بد غذا اخلاط نامناسب را در بدن میسازد.
-مصرف گوشت, شیرینی و آجیل را در فصل بهار باید کاهش پیدا کند.
-مصرف غذا باید کم شود و غذای ساده با هضم راحت مصرف شود.
-سعید اسماعیلی متخصص طب سنتی عنوان میکند: در فصل بهار و تابستان گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین و از این قبیل مصرف شود و گوشت گوسفند کمتر مصرف شود زیرا باید دانست که مصرف گوشت گاو مساوی با بیماری است.