کد خبر:۴۰۹۱۲۱
یک متخصص طب سنتی:

گوشت پرندگان در بهار بیشتر مصرف شود

یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار و تابستان گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین مصرف شود و گوشت گوسفند کمتر مصرف شود، همچنین باید دانست که مصرف گوشت گاو و گوساله مساوی با بیماری است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فصل بهار دارای طبع گرم و تر است و برای دموی مزاجان که دارای طبع گرم و تر هستند, مفید نیست.

 

تدابیر فصل بهار

 

-فصل بهار خارش, آلرژی و جوش بیشتر است.

-خون دماغ و خونریزی از لثه بیشتر دیده می‌شود.

-خواب آلودگی‌ها و بی‌حالی نشانه افزایش غلظت خون است, در بهار بیشتر دیده می‌شود.

-تمام موادغذایی که باعث افزایش رطوبت و گرمی در بدن می‌کند, در فصل بهار باید پرهیز شود و به قول طب نوین موادغذایی با کالری بالا و به قول طب سنتی غذاهایی که ارزش غذایی بالایی دارند باید پرهیز شود.

-گرم شدن هوا,  قدرت هاضمه را ضعیف می‌کند و یعنی معده افراد نمی‌تواند آبگوشت یا چلوخورشت را هضم کند. هضم بد غذا اخلاط نامناسب را در بدن می‌سازد.

-مصرف گوشت, شیرینی و آجیل را در فصل بهار باید کاهش پیدا کند.

-مصرف غذا باید کم شود و غذای ساده با هضم راحت مصرف شود.

-سعید اسماعیلی متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: در فصل بهار و تابستان گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین و از این قبیل مصرف شود و گوشت گوسفند کمتر مصرف شود زیرا باید دانست که مصرف گوشت گاو مساوی با بیماری است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار