آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۲۸۴
خبرگزاری فرانسه خبر داد

بازداشت مقام سابق آمریکایی به اتهام تلاش برای فروش اسرار هسته‌ای به ایران

یکی از کارکنان سابق وزارت انرژی آمریکا به دلیل اتهامات تلاش برای ربودن اسناد مهم هسته‌ای و فروش آن به کشورهای خارجی با احتمال محکومیت ۵۰ سال حبس روبرو است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از خبرگزاری فرانسه ، مقامات آمریکایی روز جمعه (دیروز) اعلام کردند که یکی از کارکنان سابق وزارت انرژی این کشور به تلاش برای هک کردن رایانه‌های این سازمان با هدف ربودن اسناد هسته‌ای و فروش آن به کشورهای خارجی، متهم شده است.

 

واشنگتن مدعی است که این فرد قصد داشته  به ازای دریافت پول این اطلاعات را به کشورهایی چون ایران، چین و ونزوئلا بفروشد، اما پیش از آنکه چنین پیشنهادی را به این کشورها بدهد، بازداشت شده است. 

 

«چارلز هاروی اکلستن» 62 ساله که در کمیسیون تنظیم مقررات هسته‌ای کار می‌کرد بعد از آن توسط مأموران پلیس اداره فدرال تحقیقات آمریکا (اف بی آی) به دام افتاد که وارد یک سفارتخانه خارجی شده و پیشنهاد ارائه اطلاعات محرمانه به آن‌ها را مطرح کرد.

 

 این کارمند سابق وزارت انرژی آمریکا به دلیل چهار اتهام به مجازات تحمل 50 سال حبس روبرو است. وی در 27 مارس 2015 توسط مقامات فیلیپین در «مانیل» دستگیر شد و به آمریکا مسترد شد. 

 

«جان کارلین» مشاور دادستان کل آمریکا در اینباره می‌گوید: «همانطور که در کیفرخواست آمده است، اکلستن به دنبال توافق، بهره‌برداری و آسیب وارد آوردن به سامانه‌های رایانه‌ای دولت بوده که این رایانه‌ها حاوی اطلاعات حساس مربوط به تسلیحات هسته‌‌ای بوده است. وی قصد داشته این اطلاعات را در اختیار کشورهای خارجی قرار دهد.»

 

در اسناد اف بی آی که خبرگزاری فرانسه به آن دسترسی پیدا کرده، آمده است: «وقتی از اکلستن پرسیده شد که اگر کشور الف تمایلی به دستیابی به اطلاعات دولت آمریکا نداشته باشد، پاسخ داد که به کشورهای چین، ایران یا ونزوئلا می‌رفت زیرا معتقد است که این کشورها به این اطلاعات تمایل دارند.»

 

اکلستن، یک شهروند آمریکایی است که از سال 2011 در شهر «داوائو» در فیلیپین زندگی می‌کند و در سال 2010 به واسطه «عملکرد و مشکلات رفتاری» از کار خود برکنار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار