کد خبر:۴۱۰۴۳۱
در دیدار با مدیران شعب بانک مهر اقتصاد قزوین عنوان شد؛

امام جمعه قزوین: بانک‌ها در وام‌ها طهارت مالی را رعایت کنند

اگر بانک ها در مسائل مالی، طهارت و پاکی را رعایت نکنند آلودگی حاصل از آن، وارد شئونات مختلف زندگی شده و باعث تعطیلی، کم توجهی و یا بی توجهی عملی به مسائل مذهبی و دینی مثل نماز و روزه می شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ امام جمعه قزوین در دیدار با مدیران شعب بانک مهر اقتصاد قزوین بیان کرد: مسئله پاکی و طهارت مالی، موضوع مهمی است که باید بانک ها و موسسات مالی در وام ها و خدمات خود به مشتریان مورد توجه قرار دهند.

 

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، با اشاره به دور زدن مسئله مضاربه در عقود بین بانک ها و مشتریان اضافه کرد: مضاربه عقدی است که در آن سرمایه از یک نفر و کار از فرد دیگر است و هر دو طرف باید در سود و زیان سهیم باشند، ولی برخی اوقات در هنگام ضرر، خسارتی متوجه بانک یا موسسات مالی نمی شود که این امر باید تغییر پیدا کند و همه چیز به صورت شفاف و روشن، بین بانک و مشتری بیان شود و سودهای حاصل از سرمایه گذاری ها هم باید به صورت علی الحساب به مشتریان داده شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: اگر بانک ها در مسائل مالی، طهارت و پاکی را رعایت نکنند آلودگی حاصل از آن، وارد شئونات مختلف زندگی شده و باعث تعطیلی، کم توجهی و یا بی توجهی عملی به مسائل مذهبی و دینی مثل نماز و روزه می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی عنوان کرد: آلودگی های حاصل از مباحث مالی، باعث رنجش قلب هر مومن و مسلمان می شود و اکثر بانک ها در زمینه رفع این آلودگی ها عملکرد شفافی ندارند.

 

امام جمعه قزوین ادامه داد: ربا، اگر هم باعث افزایش مال شود این افزایش دارای پاکی و طهارت نیست و صاحب آن فقط افزایش مقدار را می بیند اما از اصل آن که دارای عفونت و ناپاکی فراوانی است بی خبر می ماند و کسی که ربا می خورد در واقع آتش می خورد.

 

وی افزود: به تعبیر قرآن، فرد ربا خوار در زندگی دچار بلاهای روحی و روانی می شود و اصول زندگی انسانی در ارتباط او با مردم و ثبات شخصیتی اش از بین می رود.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: بین رزق و مال تفاوت وجود دارد و رزق، امری غیر از مال و آن چیزی است که خدا به انسان می دهد اما آن چیزی که ما به زور از هر طریقی به دست می آوریم مال است ولی رزق نیست .

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: بانک ها و موسسات مالی در اعطای وام به مشتریان به اسم و مقام طرف مقابل نگاه نکنند بلکه میزان نیازمندی و احتیاج فرد را در نظر گرفته و با همه یکسان رفتار کنند.

 

محمد تقی نوروزی مدیر شعب بانک مهر اقتصاد استان قزوین هم در این دیدار گفت: بانک مهر اقتصاد استان در حال حاضر با 13 شعبه در استان مشغول فعالیت است و خدمات خود را در قالب وام های قرض الحسنه و اقتصاد مقاومتی به مردم عادی و بسیجیان استان ارائه می دهد.

 

وی افزود: بحث بانکداری بدون ربا، از جمله مباحث مطرح در این بانک است که آموزش های لازم در سطح مدیران و کارکنان شعب استان ارائه گردیده و همه برنامه ها به سمت رعایت ضوابط شرعی در ارائه تسهیلات به مشتریان است.

 

مدیر شعب بانک مهر اقتصاد استان قزوین بیان کرد: با استقرار نمایندگی ولی فقیه در شعب بانک مهر اقتصاد سعی بر این است تا دغدغه های بزرگان را در بحث شرعی و مالی برطرف کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار