کد خبر:۴۱۰۷۱۴
سلیمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کمیسیون آموزش پیگیر انفصال رئیس دانشگاه امیرکبیر است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اعضای کمیسیون از نزدیک در حال بررسی موضوع انفصال رئیس دانشگاه امیر کبیر می‌باشند، تا مشخص شود اصل تخلف چه بوده است و پیگیر اجرای احکام نظامات قانونی کشورهستند.

حجت‎السلام علیرضا سلیمی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با عدم اجرای حکم دیوان محاسبات کشور از سوی وزیر علوم درجهت انفصال رئیس دانشگاه امیر کبیر گفت: در کشور نظاماتی وجود دارد و مسئولان و دست اندر کاران کشور باید در برابر نظامات سر تسلیم فرود آورند.


وی با تأکید بر این مطلب که در برابر اجرای قوانین در کشور هیچ فرد یا گروهی خط قرمز دیگر مسئولان به شمار نمی‌روند، اظهار داشت: دولت قبل برای خودش یک سری خط قرمزهایی را مشخص کرده بود و همواره بیان می‌کرد به خط قرمز‌های من نباید فردی نزدیک شود و امروز نیز نباید دولت کنونی برای خود خطوط قرمزی ترسیم کند چراکه اگر ترسیم خطوط قرمز عیب بود و در شعارهای تبلیغاتی نیز بار‌ها به آن اشاره شده است امروز نباید این عیب بار دیگر در کشور از سوی مسئولان باب و اجرایی شود.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: همه افراد در برابر قانون یکسان هستند و هیچ فردی خط قرمز نظام نیست بلکه همه باید قوانین کشور را تمکین کنند.


وی در خصوص این موضوع که کمیسیون آموزش و تحقیقات در این زمینه چه اقدامی را در دستور کار دارد؟ گفت: اعضای کمیسیون از نزدیک در حال بررسی موضوع می‌باشند، تا مشخص شود اصل تخلف چه بوده است و پیگیر اجرای احکام نظامات قانونی کشورهستند.


سلیمی در ادامه به سکوت کمیسیون آموزش و تحقیقات در برابر تخلفات دوره قبل اشاره و تصریح کرد: اصلا چنین موضوعی مطرح نیست بلکه کمیسیون بصورت جدی پیگیر تخلفات بوده زیراکه وظیفه مجلس نظارت بر اجرای صحیح قوانین است و اگر در جایی حمایت‌هایی نیز کرده امری طبیعی است.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به نامه امام خمینی (ره) اشاره کرد و بیان داشت: امام در یکی از نامه‌های خود به حاج احمد آقا عنوان فرموده بودند که من یک سری از افراد را تأیید کردم چرا که فکر کردم این افراد در آن زمان آدم‌های خوبی هستند اما زمانی که تخلف کردند با آن‌ها برخودر کردم لذا تأیید و حمایت تا زمانی است که از فرد تخلفی صورت نپذیرد و اگر روزی افراد تخلف کنند دیگر تأیید و حمایت از افراد معنا ندارد.


سلیمی در خصوص عدم ادغام دانشگاه علوم اقتصادی و بلاتکلیفی دانشجویان نیز بیان داشت: بررسی این موضوع نیز در دستور کار اعضای کمیسیون آموزشتحقیقات قرار دارد و تا کنون چندین جلسه با مسئولان وزارت علوم جلسه برگزار کرده‌اند اما هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سلیمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
این عزیزان وزارت علوم هیچ می دانند شش هفته تعطیلی مستمر تمامی کلاس های دانشگاه علوم اقتصادی یعنی چه؟ اینایی که می گفتند فقط پنجاه شصت نفر به ادغام معترضند مگه شنبه جمعیت انبوه مقابل وزارت را ندیدند؟ حضرات وزارت علوم خود را به خواب زده اند. نهادهای نظارتی به داد دانشجویان و جفای آشکار مدیران قانون شکن وزارت برسید. این رفتارهای منفعت طلبانه و مستبدانه، اعتماد عمومی مردم را به مسوولان زیر سوال می برد. با وجودی که مسوولان وزارت و دانشگاه خوارزمی همه جور ترفند و حیله به کار بردند تا دانشجویان را ببرند سر کلاس موفق نشدند و نخواهند شد. ببینید اشکال کار کجاست. تصمیم شبانه برای ادغام دانشگاه غیرقانونی و بی تدبیری و سوئ مدیریت بوده است. فقط بلدند برای کشور بحران درست کنند و هزینه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار