کد خبر:۴۱۱۵۱۴
از صبح امروز؛

آغاز به کار اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی در دانشگاه امیرکبیر

اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ۳۱ تیم از دانشگاه های مختلف کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز به کار کرد.
آغاز به کار اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی در دانشگاه  امیرکبیر

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، رضا خوانساری، دبیر اجرایی اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی گفت: این مسابقات از صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ۳۱ تیم دانشجویی آغاز به کار کرده و تا عصر امروز ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه مسابقات آب شیرین کن خورشیدی برای نخستین بار است که در کشور برگزار می شود، خاطرنشان کرد: تیم های شرکت کننده جزئیات طرح های خود را در قالب دفاعیه به دبیرخانه مسابقات ارسال کردند که پس از بررسی طرح های ارائه شده در نهایت ۳۱ تیم به مرحله نهایی مسابقات راه یافتند.

 

دبیر اجرایی اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی درخصوص روند برگزاری این مسابقات گفت: به هریک از تیم ها ۲۰ لیتر آب که در هر لیتر ۱۵ گرم نمک وجود دارد ارائه می شود و تیم ها باید از طریق دستگاه های خود آب شیرین قابل خوردن را تولید کنند که این مراحل از طریق داوران مسابقه ارزیابی می شود و تیم های برگزیده انتخاب می شوند.

 

خوانساری خاطرنشان کرد: این مسابقات ملی است و دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های مختلف کشور در آن حضور دارند.

 

وی گفت: هدف از برگزاری این مسابقه ساخت آب شیرین‌کن قابل حمل است که قابلیت تولید آب مورد نیاز برای مصرف روزانه‌ یک نفر را داشته باشد و به طور کامل با انرژی خورشیدی کار کند.

 

دبیر اجرایی اولین دوره مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی تاکید کرد: در این مسابقات سه تیم برگزیده می شوند که به تیم اول سه سکه بهار آزادی، به تیم دوم دو سکه بهار آزادی و به تیم سوم یک سکه بهار آزادی اهدا خواهد شد.

 

لازم به ذکر است، مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار