به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ مدیرعامل سازمان تعاون روستایی در نشستی خبری افزود: سایت اطلاعات بازار محصولات کشاورزی توسط این سازمان طراحی و در شهریورماه سالجاری رونمایی می شود.
حسین صفایی اظهارداشت: این سامانه با هدف حذف دلالی و روشن شدن وضعیت بازرگانی برای بهروزرسانی قیمتها انجام میشود و قدرت چانهزنی کشاورزان را بالا می برد.
صفایی گفت: در این سامانه توسعه فعالیتهای بازرگانی و دستیابی به دانش بازارسازی، بازاررسانی و بازاریابی در بخش کشاورزی و توسعه بورس کالاهای کشاورزی در دستور کار این سازمان قرار دارد.
صفایی با اشاره به قانون یکپارچه کردن اراضی گفت: بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی که در 29 اسفندماه به تأیید شورای نگهبان رسیده است ، یکپارچه سازی قطعات اراضی زارعان داوطلب عضو شرکتهای تعاونی روستایی در هریک از روستاهای حوزه عمل آن شرکتها و سایر کشاورزان در جهت امکان حداکثر بهرهبرداری از منابع آب و خاک از طریق ایجاد شبکههای نوین آبیاری، تسطیح اراضی زراعی و احداث راههای ارتباطی انجام میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: با انعقاد تفاهمنامهای که با مؤسسههای پژوهشی - اقتصادی صورت گرفته است، برای 12 محصول ازجمله زیتون، زرشک، خرما، پنبه و انگور زنجیره تأمین نظیر بازار، حمل و نقل و شبکه توزیع فراهم می شود.
معاون حجتی با بیان اینکه دوهزار میلیارد تومان در سال 93 برای خرید تضمینی و فعالیتهای تجاری تشکلها در نظر گرفته شده است اظهارداشت: برای تسریع در روند خرید گندم، دوهزار میلیارد تومان جذب شده است تا خرید دو میلیون و 700 هزار تن گنم محقق شود.
رئیس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به تولید 109 هزار تن بذر گندم و 15 هزار تن بذر گواهیشده جو در سال 93 خبر داد و تأکید کرد: 175 هزار تن بذر گندم و 25 هزار تن بذر جو توزیع شده است.
صفایی اظهارداشت: تجهیز کارگاههای بوجاری در دستور کار قرار دارد، بهطوری که از 50 هزار واحد بوجاری، 30 هزار واحد نوسازی شده و باقیمانده نیز طی سال جاری نوسازی می شود.
گفتنی است، مرکز مدیریت سامانه مجازی محصولات و نهادههای کشاورزی که مشابه همین سایت اطلاعات بازار محصولات کشاورزی است، 15 اسفند سال 91 توسط صادق خلیلیان وزیر سابق جهاد کشاورزی در منطقه امینآباد شهر ری راهاندازی شده بود.