تحویل ۸۰/۰۰۰ واحد مسکن مهر پیش از آغاز تابستان ۹۴
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۵۰۳
اصغری مهرآبادی :

تحویل ۸۰/۰۰۰ واحد مسکن مهر پیش از آغاز تابستان ۹۴

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که امکان تحویل و اسکان ۲۶۰ هزار واحد مسکن مهر به دلیل تامین نشدن زیرساخت‌ها وجود ندارد، گفت: تا پایان بهار امسال ۸۰ هزار مسکن مهر تحویل مالکان آن می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: با همکاری بانک مرکزی افزایش تسهیلات مسکن مهر از 25 میلیون به 30 میلیون تومان اجرایی شده و امیدواریم با تلاش بانک مسکن این افزایش در تسهیلات ارائه شده در همه استان ها اعمال شود.

 

احمد اصغری مهرآبادی با بیان این‌که تاکنون یک میلیون و 420 هزار واحد مسکونی افتتاح شده، مهم‌ترین مشکل در واگذاری مسکن مهر را کمبود اعتبارات اعلام و تصریح کرد: بیش از 260 هزار واحد مسکونی داریم که ساخت آن تمام شده، اما به خاطر تامین نشدن زیرساخت‌ها امکان تحویل و اسکان در آنها وجود ندارد.

 

وی خواستار همکاری و مساعدت بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای همکاری در بخش تعاونی ها مسکن مهر برای تسریع در اتمام مسکن مهر کشور شد.

نظرات شما
فرهاد
United States of America
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
وای خدا انقدر این ویرانه ها رو افتتاح نکنید!
دیشب توی اخبار معاون وزیر راه و شهرسازی داشت کلید آپارتمان رو تحویل می داد.اون صاحب خونه در اومد به معاون وزیر گفت خدا رو شکر بعدازچندسال آواره گی خونه دار شدیم من " ازشون" تشکر میکنم!! (معاون وزیر رو مقابل طرف تشکر خودش قرار نداد!!!)
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار